enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Kimdir?

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Kimdir?
06.05.2015
A+
A-

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan 1963 yılında Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Horuz Köyü’nde dünyaya geldi. İlk Okulu burada bitirdi.

Şevkan İlk Okul Eğitimini tamamladıktan sonra iki yıl Fransa’da ikamet etti. Ardından orta okul eğitimine Nazilli’de devam etti

1978 yılında da [highlight]Acıpayam[/highlight] Lisesine başlayan Şevkan, 1981 yılında mezun olup Samsun Yüksek Öğretmen Okuluna gitti. Azimli çalışmalarının neticesinde bir yıl sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak Diyarbakır’a gitti.

1988 yılında Tıp Fakültesinden mezun olan [highlight]Acıpayam[/highlight] Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, iki buçuk yıllık şark hizmetinden sonra [highlight]Acıpayam[/highlight] ilçesine bağlı Dodurgalar Beldesinde göreve başladı. Dodurgalar’da beş yıla yakın görev yaptıktan sonra on üç yıl kesintisiz Acıpayam halkına hizmet vereceği Acıpayam Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine atandı.

Bir hizmet adamı olarak dile getirilen Dr. Hulusi Şevkan [highlight]Acıpayam[/highlight] halkına karşı sorumluluklarının daha fazla olduğunu hissederek 2009 yılında yapılan mahalli seçimlerde Acıpayam Belediye Başkanlığına aday oldu.

Uzun zamandır Acıpayam halkının sevgisini kazanan Şevkan, seçimlerde halkın büyük bir kısmının oyunu alarak Acıpayam Belediyesi başkanı oldu. 2009 Mart ayından bu yana  başkanlık görevini layıkıyla yürüten Dr. Hulusi Şevkan evli ve iki çocuk babası.

[highlight]Acıpayam haberleri ve Acıpayam hakkında bilgiler için tıklayınız. [/highlight]

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.