enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Acıpayam’da Torpil Listesini Yanlışlıkla Paylaştılar

Acıpayam’da Torpil Listesini Yanlışlıkla Paylaştılar
06.04.2018
A+
A-

Acıpayam’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mülakat Sınavı yapılmadan ortaya torpil listesi çıkması gündeme bomba gibi düştü.

Akishaber’in haberine göre;Milli Eğitim Bakanlığı’nda Müdür Başyardımcılığı sınavına girecek olan müdür yardımcıları sınavı 09.04.2018 tarihinde yapılacak.

Yanlışlık Gruba Attı

Sözlü sınav yapılmadan okullara atanacak Müdür Başyardımcıları belli oldu bile… Bu sınava girmek için müracaat edenler arasından göstermelik mülakata girecek olan adaylar tek tek seçildi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Whatsapp’tan gönderirken yanlışlıkla müdürlerin olduğu gruba atınca olay meydana çıktı. 29 Mart 2018 tarihinde sadece müdürlerin olduğu Watsapp grubuna atılan torpil listesi anında silindi.

Yapılacak olan Müdür başyardımcılığı sınavına girecek olan müdür yardımcıları ve öğretmenlerin listesini hazırlayan Sendika ve Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yanlışlıkla paylaştığı listeler şu şekilde;

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.