enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5334
EURO
34,9533
ALTIN
2.431,20
BIST
9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Başkan Şevkan, Acıpayam’da korona virüs vaka sayısını açıkladı

Başkan Şevkan, Acıpayam’da korona virüs vaka sayısını açıkladı
17.04.2020
A+
A-

Korona virüs salgının başlamasının ardından ilçesinde geniş tedbirlerin altına imza atan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, her fırsatta vatandaşlara uyarılarda bulunuyor ve son bilgileri paylaşıyor. İlçenin giriş-çıkışlarının kapatılması, sanayi sitesinde geçici kapatma kararı, maske üretimi, pazarlarda sosyal mesafe ve yoğunluk kurallarını titizlikle işleten Başkan Şevkan, bugün sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ile ilçedeki son durumu vatandaşlara aktardı.

https://www.facebook.com/DrHulusiSevkan/videos/2806363432814133/

TEDBİRLERİ ANLATTI, UYARILARDA BULUNDU, CANLI YAYINDA ELLERİNİ YIKADI

Sosyal medya hesabından yaptığı yaklaşık 2 saatlik canlı yayında ilçede alınan tedbirleri, vatandaşların uyması gereken kuralları tek tek anlatan Başkan Şevkan, korona virüs salgını ile mücadelede en önemli unsurlardan el yıkamasının nasıl yapılması gerektiğini gösterdi. Yayında Acıpayam’a gelmeyin çağrısı yapan Şevkan, haftasonu uygulanacak sokağa çıkma yasağına vatandaşların uymasını istedi. Şevkan, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

ACIPAYAM’DA KORONA VİRÜS SALGININDA SON DURUM NE?

Başkan Hulusi Şevkan korona virüs salgınında Acıpayam’daki vaka sayısını açıkladı. Şevkan, Acıpayam’da 40’ın üzerinde vaka olduğunu belirtti. Virüs tespit edilen kişilerin yakınlarının ise ilçe sağlık müdürlüğü tarafından takip edildiğini bu sayının ise 200 civarında olduğunu açıkladı. Hastanede bir doktorda korona virüs çıktığı yönüdeki söylentiye ise Başkan Şevkan, bir doktorda şüphenin olduğu ancak yapılan testin negatif çıktığını açıkladı.

https://www.facebook.com/DrHulusiSevkan/videos/2806363432814133/
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.