enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4986
EURO
34,7282
ALTIN
2.494,67
BIST
9.501,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Tütün Üreticisi İsyan Etti

Tütün Üreticisi İsyan Etti
19.03.2018
A+
A-

Acıpayam’da çiftçi Bircan Aydoğdu, ürettiği tütünün değerini bulmadığı gerekçesi ile mahsulünü sokağa döktü.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde tütün üreticisi olan Bircan Aydoğdu bu sene üretilen tütünlere verilen fiyatları çok düşük olduğu gerekçesi ile protesto amacıyla tütünlerini sokağa döktü.

AK Parti Binasının Önüne Döktü

Aydoğdu traktör römorku ile paketler halinde getirdiği tütün kolilerini Acıpayam AK Parti İlçe Başkanlığı binası ve Acıpayam Belediye Binası  önüne dökerek fiyatları protesto etti. Mahsulleri Belediye Döktükten sonra olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Protesto sonrası vatandaşlar belediye binası önünde toplandı. Acıpayam Belediyesi Temzilik ekipleri zaman kaybetmeden Belediye Binası önüne saçılan Tütün yapraklarını ve kolileri temizlemeye başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.