enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Ahmet Davutoğlu Denizli’de! İktidarı hedef aldı, Bahçeli’ye yüklendi

Ahmet Davutoğlu Denizli’de! İktidarı hedef aldı, Bahçeli’ye yüklendi
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresi için Denizli’ye geldi. Davutoğlu’na Denizli programında eşi Sare Davutoğlu’nun yanı sıra genel başkan yardımcıları Selçuk Özdağ, Ümit Yardım, Mustafa Güzel, Sema Silkin ve Selim Timuçin ile çok sayıda partili eşlik etti.  Denizli temaslarına Bayramyeri’nde esnafları ziyaret ederek başlayan Davutoğlu, Bayramyeri’nden il kongresinin gerçekleştirileceği Esnaf Sarayı’na geçti. Gelecek Partisi Denizli İl Başkanlığı kongresinin ardından, İl başkanlığı binasının açılışını da gerçekleştirdi. Kongreye Kurucu Başkanlar, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan İl Başkanı Aykut Yıldırım gelinen son durumu aktardı. Yıldırım ‘’pandemi kurallarına göre çalışmalarımızı yürüttük, asıl büyük çalışmamızı 2021 yılında devam ettirdik. Teşkilatlanmaları bitirdik. Kongrelerimizi yaptık. Ülkemizin geçtiği bu zor günlerde bizde elimizi taşın altına koyduk. Temiz toplum, temiz siyaset dedik, yolsuzluğu, yoksulluğu, yalanı, bütçeyle gelenler bitiremediler. Zor bir süreçten geçiyoruz. En büyük sıkıntımız millet olarak birlik ve beraberliğimizin bozulmasın’’ dedi.

İl kongresinde konuşma yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Gün birlik günü. Gün vizyon çizme günü. Halkla beraber olma günü. Aylardır Anadolu sathında vatanı geziyoruz. Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir açıklaması oldu. Dinlediğimde hayret ettim, ‘Biz Anadolu’yu gezerken muhalefet liderleri evlerinde bir odadan diğerine gitmekle meşgul’ diyor. Gerçeklerden tamamen kopmuş durumda. Hayal aleminde yaşıyor. İlçe ilçe geziyoruz, köy köy geziyoruz, sokak sokak geziyoruz. Her yerde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bütün bunlar aslında bir körlüğün işareti. Halktan koptular. Halkın dertlerine kopanlara karşı vatandaş ciddi tepki gösteriyor. Erdoğan korumaları ile sokakta gezerken biz herhangi bir tedbir olmadan halkın arasındayız. Bu durumu kıskançlıkla görüyorlar. “Bir dersi de o hak etti. Buradan vermek istiyorum. Ümit ederim bizi dinler ve bazı hususları ne kadar az bildiğini görür. Seçim kazanmak için Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkarılmasına, seçim kazanmak için İmralı’dan mektup getirilmesine ve dahi nice zillete ses çıkarmayan Bahçeli, bizlere dönük kendince bir takım ithamlarda bulunuyor. Mevlana derki; dilden önce yüreği tedavi etmek gerekir. 25 yıllık genel başkanlık dönemi var. Siyasetteki varlığı yarım asra yakın. Sayın Bahçeli’nin yüzünün tebessüm ettiğini son olarak kim gördü? Dilinin ucunda hiç muhabbet sözcüğünü gördünüz mü? Birine selam verip selam aldığını, dilinden güzel bir söz çıktığını gördünüz mü? Donuk bir yüz, nefret dolu bir söz başka bir şey yok. Sayın Bahçeli bu milletin onunla ilgili algısı sebebiyle tamamen sert siyaset söylemini siyaset sanıyor. Herkese ayar vermeye çalışıyor. Gören de bütün bu vatanın tek savunucu o sanacak. Devletin bekası sanki ona bağlı. İnsanların yüreğinde öfke varsa, kendisi ile barışık değilse en yakın arkadaşına bile tebessüm edemez. Biraz sohbet et, biraz tebessüm et, biraz muhabbetle konuş. Nihayetinde biz topraktan geldik toprağa gideceğiz. Toprak gibi zahid su gibi aziz olmak lazım. Sayın Bahçeli’nin sohbet eksikliği var muhabbet eksikliği var’’ ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANI AYKUT YILDIRIM YENİDEN SEÇİLDİ

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanlığı kongresinde gerçekleştirilen oylama sonrası İl başkanlığına Aykut Yıldırım seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.