enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7876
ALTIN
2.423,00
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Ahmet Yıldız’dan, Birsen Çelik’e doğalgaz göndermesi

Denizli’nin Bozkurt ve Çardak ilçeleri doğalgaz ile buluşuyor. Bozkurt ilçesinde ilk doğalgaz deneme gaz verilişini gerçekleşti. Doğalgaz müjdesi bir tartışmayı alevlendirdi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in doğalgaz ile ilgili paylaşımına AK Parti Denizli (Hambat Ovası) Milletvekili Ahmet Yıldız’dan isim vermeden karşılık geldi. Vekil Yıldız, ” Yapacağımıza inanmayanlar, hatta yapılmasını doğru bulmayanlar devletimize teşekkür etmek yerine, şimdi sahiplenmeye çalışıyormuş. Kalanını açılışlarda söyleriz.” sözleri ile Başkan Çelik’e göndermede bulundu.

Ahmet Yıldız’dan, Birsen Çelik’e doğalgaz göndermesi
05.12.2022
A+
A-

Denizli’nin Bozkurt ve Çardak ilçesi doğalgaz ile buluşuyor. Bozkurt ilçesinde ilk doğalgaz deneme gaz verilişi başarıyla gerçekleşti. Tesis üzerinde Çardak ilçesine de doğalgaz temini sağlanacak. İlçe halkı doğalgaz sevinci yaşarken Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in paylaşımına, AK Parti Denizli (Hambat Ovası) Milletvekili Ahmet Yıldız’dan isim vermeden karşılık geldi.

İŞTE SOSYAL MEDYA ATIŞMASI

Bozkurt Belediye Başkanı doğalgaz adımının ardından tesis önünde fotoğraflar paylaşarak; “Bugün Bozkurt’umuzun ilk doğalgaz deneme gaz verilişini gerçekleştirdik. Başarıyla tamamlanan gaz akışı sonucunda 1 hafta içerisinde doğalgazla ısınma başlıyor. En kısa sürede Bozkurt’umuzun tamamını doğalgaz ile buluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor.” açıklaması yaptı. Birsen Çelik’in bu paylaşımına AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’dan isim vermeden karşılık geldi.

YILDIZ’DAN İSİM VERMEDEN CEVAP

Bölge Milletvekili Ahmet Yıldız, doğalgaz ile ilgili 2020 yılından buyana yaptığı çalışmaları hem fotoğraf hem belgelerle paylaşarak; “Hambat’a doğalgaz nasıl gelmiş bakalım. Paylaşın, her Denizlilinin arşivinde bulunsun. Çünkü bu girişimlerimizle Denizli sanayisinin ve diğer ilçelerimizin önü de açılmış oldu. Yapacağımıza inanmayanlar, hatta yapılmasını doğru bulmayanlar devletimize teşekkür etmek yerine, şimdi sahiplenmeye çalışıyormuş. Kalanını açılışlarda söyleriz.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.