enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

AK Partili Özkan: AK Parti olarak bizlerin hedefi, yüzde 70’tir, yüzde 80’dir

AK Partili Özkan: AK Parti olarak bizlerin hedefi, yüzde 70’tir, yüzde 80’dir
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Cahit Özkan, 50+1 tartışmaları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Toplantıda 5. yargı paketi, 3600 ek gösterge ve CHP’nin helalleşme politikaları ilgili açıklama yapan Özkan, 2023 seçimlerinde AK Parti olarak hedeflerinin yüzde 75 olduğunu söyledi.

“3600 EK GÖSTERGE 2022 YILINDA ÇÖZÜLECEK”

3600 ek gösterge hakkında konuşan Özkan, ‘3600 ek göstergeyle ilgili sayın Cumhurbaşkanı’mız net bir tavrı ortaya koyarak, 2022 yılında bu işin çözüleceğini ifade etti. Bu çerçevede siyasi kararımız alınmış vaziyette ve bunun sadece etki analizi çerçevesinde bakanlıkların yapması gereken çalışmalar var. Bu noktada işin büyük kısmı üzerine düşen Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı’mız Vedat Bilgin Bey, kendi çalışmalarının başladığını ve inşallah gelen yılın ilk ayından itibaren çalışmaları hazırlayarak Meclis’in gündemine getirmeye gayret ettiklerini ifade etti.’ dedi.

”GÖZALTI KOŞULLARINI İYİLEŞTİRDİK”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Cahit Özkan, beşinci yargı paketine ilişkin olarak, “Bu düzenleme ile kamu hizmetinin daha az maliyetle ve hızlı sunulması, icra satış sisteminin yenilenmesi ve vatandaşa yansıtan maliyetlerin azaltılması, mülkiyet hakkının korunması, çocukların ruhsal ve fiziksel gelişiminin desteklenmesi amacıyla insan hakları eylem planı esas alarak hazırladığımız teklifimizi görüyoruz” dedi.

“YÜZDE 50+1’İN ARKASINDAYIZ”

Yüzde 50+1 meselesiyle ilgili tartışmalar ileri sürülüyor. Bu hususta sayın Cumhurbaşkanı’mızın tavrı ve daha önceki açıklamaları nettir. Yüzde 50+1 demokrasimizin ve milletimizin temsil yetkisinin en güzel şekilde kullanılabilmesinin yolu olduğundan bahisle biz arkasındayız. Evet, elbette olması gereken oran ne? Keşke siyaset arenasına çıkıp milletten yetki isteyenler yüzde 70 oy almayı hedefleyebilseler. AK Parti olarak bizlerin hedefi, yüzde 70’tir, yüzde 80’dir.”

Yorumlar
  1. Grkn dedi ki:

    Erken seçim yapında görelim. Bizde çok merak ediyoruz..