enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5346
EURO
34,9863
ALTIN
2.440,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Alzheimer Derneği Denizli Şubesi Geleneksel Kahvaltıda Buluştu

Alzheimer Derneği Denizli Şubesi Geleneksel Kahvaltıda Buluştu
27.02.2018
A+
A-

Denizli Alzheimer Şubesi, geleneksel kahvaltısını gerçekleştirdi.

 Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi, 2000 yılında kurulduğundan bu yana her yıl üyeleriyle düzenlediği kahvaltısını bu yılda gerçekleştirdi. Bursa Kebap Evi’nde düzenlenen etkinliğe Denizli Alzheimer Derneği Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, yönetim kurulu üyeleri, Altınokta Körler Derneği Kurucu Başkanı Azmi Ermiş, üyeler, Alzheimer hastaları ve hasta yakınları katıldı.

180 Kişi Katıldı

Düzenlenen etkinlikte 180 kişiyle çok yoğun bir katılım olduğunu belirten Denizli Alzhimer Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz, yılda bir kez düzenlediğimiz Alzheimer Derneği’nin kaynaşma kahvaltısını gerçekleştirdik. Aynı zamanda 10 yıldır hiç aralıksız üye olan arkadaşlarımıza burada bir hediye takdim ediyoruz. Yeni yönetim kurulumuz seçildi. Burada da eski yönetimimizle bir araya gelip, onlara teşekkür etme fırsatı bulduk. Ayrıca farkındalık yaratmak amacıyla da burada bulunuyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.