enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Anım Boutique Hotel görkemli bir tören ile hizmete açıldı!

İş İnsanı Ahmet Gökşin’in sahibi olduğu Anım Boutique Hotel ve Loca Ristorante düzenlenen görkemli açılış kokteyli ile hizmete açıldı. Açılış törenine Denizli protokolü yoğun ilgi gösterdi.

Anım Boutique Hotel görkemli bir tören ile hizmete açıldı!
11.05.2022
A+
A-

Türkiye’de ve özellikle Denizli’de tekstil alanında önemli faaliyetler gösteren Gökhan Tekstilin yeni projesi Anım Boutique Hotel ve Loca Ristorante düzenlenen açılış kokteyli ile hizmete açıldı.

Açılış törenine Denizli protokolünden bir çok isim katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen açılışa Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, CHP Pamukkale ilçe başkanı Arda Arpacı ve davetliler katıldı.

Anım Boutique Hotel’in tarihin izlerini sürmek, Pamukkale’de travertenlerin üzerinde eşsiz bir deneyim yaşamak, Laodikeia, Hierapolis’te tarihin miraslarını yakından görmek, Frigyalıların, Romalıların ayak izlerini takip etmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilere, en üst seviyede hizmet etmek ve ev sahipliği yapmak için sabırsızlandığını söyleyen hotelin Genel Müdür Emre Erdönmez; “Denizli şehir merkezindeki premium konaklama ve restaurant ihtiyacını üst seviyede karşılama ayrıcalığı taşıyan Anım Boutique Hotel ve Loca Ristorante, güvenli turizm sertifikası ile misafirlerine hem güvenli hem çevre dostu bir hizmet sunmayı garantiliyor. 4 metre tavan yüksekliğine ve el yapımı özel tasarıma sahip 10 suit ve 50 Deluxe misafir odası, fitness ve sauna alanı, restoran, lobi bar, mağaza, VIP transfer hizmeti, gün ışığı alan, bahçeli, toplantı ve etkinlik salonlarıyla gerçekten sıra dışı bir kalite ve anlayışla hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Tarihi güzelliği, doğası ve uluslararası avantajları ile ön plana çıkan Denizli’nin beyaz cenneti Pamukkale’ye yakın bir yerde bulunan Anım Boutique Hotel yerli ve yabancı misafirlerini bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.