enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Atatürk MTAL öğrencilerinden atık kağıt toplama kampanyası

Denizli Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, toplum hizmeti kapsamında geri dönüşüm için atık kağıt toplama kampanyası başlattı.

Atatürk MTAL öğrencilerinden atık kağıt toplama kampanyası
28.02.2022
A+
A-

Atatürk MTAL 10. sınıf tesisat öğrencileri, tarih öğretmeni Memnune Bayar ile Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Atike İlkin öncülüğünde, toplum hizmeti kapsamında geri dönüşüm için atık kağıt toplama kampanyası başlattı. Kampanya 28 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Okul Müdürü Ömer Falak, öğrencilerin yürüttüğü kampanya ile toplanan atıkların Kızılay’a bağışlanacağını belirterek; “Öğrencilerimizin kampanyaya yoğun katılımı söz konusu. Öğrencilerimizin bu konudaki duyarlı davranışları bizleri gururlandırıyor” dedi.

Tarih öğretmeni Memnune Bayar da; “Bu atık kağıt toplama kampanyamız ile öğrencilerimize sorumluluk bilincini kazandırmayı planlıyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizden en çok kağıt toplayan sınıfa, Okul Müdürümüz Ömer Falak tarafından ödül verilecek. Kampanyamızın başlatılmasında 10 Tesisat sınıfı öğrencileri öncü oldu. Öğrencilerimiz bu proje ile Kızılay’a destek olmanın yanı sıra diğer öğrencilere de örnek olacak davranışlarda bulunacaklar” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.