enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

AYDEM gazetecilerin bayramını karanfille kutladı

AYDEM gazetecilerin bayramını karanfille kutladı
24.07.2020
A+
A-

Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen toplantıda gazetecilerin bayramını kutlayan Yurtseven şirket hakkındaki gelişmeler hakkında bilgiler verdi., 40 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Aydem’in yeni dönemde tüm şirketlerini tek çatı altında topladığını açıkladı. Buna göre Yenilenebilir Enerji, ADM ve GDZ Dağıtım, Aydem ve Gediz Perakende, Parla Solar Güneş Paneli ve Hücre Üretimi, Termik Santralleri, Elsan ve Tümaş şirketleri Aydem Holding, bünyesi altında toplandı.

ÜLKEMİZİN MUTLULUĞU HALKIMIZIN REFAHINI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Yurtseven, “Enerji sektöründe 40 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle ülkemizin sürdürülebilir geleceğine katkı koymayı devam edecektir. Yeni kurumsal kimliği ve yönetim anlayışıyla ilkleri başarmaya ve öncü rolünü sürdürmeye kararlılıkla sürdürecektir. Yenilenebilir enerjiyi ve insanı odağına alarak, 12 bin çalışanıyla 5 milyon müşterisine kesintisiz hizmeti öncelikli görev saymaktadır. Yenilikçi fikirlerle çözüm odaklı hizmet anlayışını elektrik üretim, dağıtım ve perakende alanındaki faaliyetlerin tümünde yaygınlaştırarak, geleceğe değer katmayı amaçlamaktadır. Aydem Holding; tek çatı altında topladığı Yenilenebilir Enerji, ADM ve GDZ Dağıtım, Aydem ve Gediz Perakende, Parla Solar Güneş Paneli ve Hücre Üretimi, Termik Santralleri, Elsan ve Tümaş şirketleriyle daha büyük sorumluluklar üstlenerek, ülkemizin mutluluğu ve halkımızın refahını artırmayı temel bir sorumluluk kabul etmektedir” dedi.

Toplantının ardından Yurtseven, toplantıya katılan gazetecilere karanfil hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.