enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3772
EURO
35,1523
ALTIN
2.324,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Babadağ Tablet Desteğine Devam Ediyor

Koronavirüs salgını ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle eğitimden mahrum kalan öğrencilere sosyal belediyecilik desteği sürüyor. Daha önce imkânı olmayan öğrencilere tablet dağıtan Babadağ Belediyesi iş insanlarının da desteğiyle 100 tablet daha dağıttı.

Babadağ Tablet Desteğine Devam Ediyor
09.12.2020
A+
A-

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Babadağ Belediyesi öğrencilere eğitim desteği sağlamaya devam ediyor. Koronavirüs salgını ile birlikte uzaktan eğitime geçilmesiyle birçok öğrenci eğitim hakkına ulaşmada sorunlar yaşadı. Birçok ailede çocuklar tek telefondan canlı derslere bağlanmaya çalışırken çok sayıda öğrenci bu hakkından mahrum kaldı. İhtiyaç sahibi ailelere tablet desteği kampanyası başlatan Babadağ Belediyesi’ne bir destek de Denizlili iş insanlarından geldi. Zafer Katrancı, Ahmet Gökşin, Himmet Girgin, Selim Kasapoğlu ve Can Cesur da tablet kampanyasına destek oldu. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı sanayici ve iş insanlarına eğitime sundukları destekten dolayı teşekkür etti.

“ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI”

Tablet kampanyası hakkında konuşan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Sosyal Belediyecilik anlayışı ilçemizde yaşayan 7’den 70’e herkesin her sorununa dikkatle eğilmek sosyal çözümler üretmektir. Biz de ülke genelinde olduğu gibi Babadağ ilçemizde de eğitim hakkından mahrum kalan öğrencilerimiz olduğunu gözlemledik. Buna kayıtsız kalamazdık. İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için tablet kampanyası başlattık. Sağolsun sanayici işadamı dostlarımız da bu kampanyada bize destek oldular. Sanayici dostlarımızın bu duyarlı davranışının ülkemize örnek olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“YÜZLERCE ÖĞRENCİMİZİN GELECEĞİNE IŞIK TUTTUK”

Bugün itibariyle 100 tablet daha dağıtıldığını belirten Atlı, “Babadağ ilçemizde yüzlerce öğrencimizin geleceğine ışık tuttuk. Bu mutluluğumuza ortak olan Sayın Zafer Katrancı, Ahmet Gökşin, Himmet Girgin, Selim Kasapoğlu ve Can Cesur’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize destek olmak ülkemizin geleceğine yatırım yapmak demektir. Herkese örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
  1. L.A.S dedi ki:

    Haber basliklarinizda çok sık yazım hatasi yapıyorsunuz. Olur boyle hatalar denecek bir durumda degilsiniz. Bence daha dikkatli olunmalı.

    1. Derviş Can Deda dedi ki:

      Uyarınız için teşekkür ediyoruz. Ekibimizle birlkte daha dikkatli olmaya özen göstereceğiz.