enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen
10.05.2017
A+
A-

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen’in Babadağ’ı ve çalışmalarını şu sözlerle anlatıyor:

Babadağ; tarihi 700–800 yıl öncesine dayanan her tarafı yeşilliklerle kaplı cennet misali şirin bir ilçemizdir. Bizde bu şirin ilçeye gönül verip daha bir güzel, insanların mutlu, müreffeh yaşayabildiği bir Babadağ’a ulaştırmak gayretindeyiz. Vatandaşlara birinci sınıf hizmet merkezleri belediyelerdir. Bizlerde bu inançla halkımızın halkımızın ihtiyaçlarını karşılama ve çözüm üretme çabasındayız.
Mevcut sorunlarımızı, eldeki imkân ve ekipmanlarımızla öncelik sırasına göre çözmeyi hedeflemekteyiz. Yapacağımız yeler hizmetlerde ilkemiz; önce insan sonrada bu insanlara hizmettir. Çocukları, öğrencileri, gençleri, büyükleri, herkesi memnun edebilmek gayretindeyiz. Sizlerin duası ve katkılarıyla daha güzel günleri daha güzel her şeyi hep birlikte yaşamak dileğiyle.

Allaha emanet olun

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen Kimdir?

1957 yılında Babadağ’da doğdum. İlk ve orta öğretimimi Babadağ ‘da Tamamladım 1973 yılında Denizli merkezde ticaret hayatına atıldım.

1979 yılında vatani görevimi tamamladıktan sonra memleketime geri döndüm. Ticaret hayatıma Babadağ’da devam ediyorum..

1996-1998 ve 2000-2002 yılları arasında Babadağ Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu’nda görev yaptım ve halen bu derneğe üyeyim.

Bu zaman zarfı içinde; Babadağ Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve Babadağ Sosyal Yardımlaşma Vakfı STK Temsilciliği görevlerinde bulundum. 2007 yılından bu yana Türk Kızılayı Babadağ Şube Başkalığı’nı yürütmekteyim.

2009-2013 yılları arasında sayın Başbakanımız ‘ın öncülüğünde ülkemizin dört bir yanında hizmet destanları yazan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Babadağ İlçe Başkanlığı’nı yaptım. Bu süre zarfında ilçemizin ve siz değerli hemşerilerimin sorunları ile yakından İlgilenip, ilçeme faydalı olmaya çalıştım. 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’ nde de sevdalısı olduğum Babadağ ‘ a daha fazla hizmet amacı ile Ak Parti’den Babadağ Belediye Başkan Adayı oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.