enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Babadağ Belediyesi’nden ‘Bilgisayarsız Çocuk Kalmasın’ Kampanyası

Babadağ Belediyesi’nden ‘Bilgisayarsız Çocuk Kalmasın’ Kampanyası
25.09.2020
A+
A-

Türkiye’nin dört bir tarafında eğitim öğretim yılı başladı. Aynı zamanda online olarak yürütülecek olan eğitim için vatandaşların bilgisayar ihtiyaçları da arttı. Babadağ Belediyesi de konuyla ilgili ilçede bulunan öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için bilgisayar kampanyası başlattı.  İlçede öğrenciler için dayanışma ağı oluşturulurken Belediye Başkanı Ali Atlı herkesi kampanyaya davet etti.

Öğrenciler için yapılan kampanyada Babadağlı iş adamları, sanayiciler bilgisayar bağışlayarak kampanyaya katıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılan bilgisayarların sayısının arttırılması için çalışmalar devam ediyor.

“EĞİTİM İÇİN BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “İlçemizde eğitim öğretim yılının başlamasıyla bazı öğrencilerin bilgisayar ihtiyacı olduğunu öğrendik. Öğrencilerimiz bilgisayara ulaşamadığı için eğitimlerinden geri kalmamalı. Bizler de böyle bir kampanya başlattık. Yardımsever insanlarımızla ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü oluyoruz.

Vatandaşlarımızdan isteğimiz, bilgisayar bağışlayarak eğitime katkı sunmaları. Çocuklarımızın eğitiminde bir payımız olursa, bu bizim için mutluluk kaynağı olur. Kampanyamız daha çok yeni ancak bağışlarımız da yavaş yavaş başladı. Bizler de ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırdık. Bağışlarımıza teşekkür ediyorum ve diğer yardımsever insanlarımızı eğitim için birlik olmaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.