enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5955
EURO
34,7913
ALTIN
2.493,56
BIST
9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

BASİAD Başkanı Kasapoğlu’dan Genel Kurul Açıklaması

BASİAD Başkanı Kasapoğlu’dan Genel Kurul Açıklaması
27.04.2018
A+
A-

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu önümüzdeki hafta gerçekleşecek genel kurul için bir basın açıklaması yayımladı.

BASİAD YönetiM Kurulu Başkanı ve Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Selim Kasapoğlu’nun yaptığı açıklama şu şekilde;

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığım BASİAD, 30 Nisan’da genel kurulunu topluyor. Denizli’nin öncü sivil toplum kuruluşları arasında her zaman ilk sıralarda olan BASİAD’ın genel kurulunda alınacak kararların şehrimiz ve camiamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

”Babadağ’ı Turizm Noktası Yapamayı Hedefledik”

Önceki dönem başkanımız Hüseyin Memişoğlu’ndan 3 yıl önce aldığımız bayrağı elimizden geleni yaparak gururla dalgalandırmaya çalıştık. Şüphesiz ki, bu dönemde yaptığımız en önemli proje Turizm Yolunda Babadağ Projesi oldu. Proje doğrultusunda sürekli yeni çıktılar ortaya koyarak Babadağ’ı bir turizm noktası yapmayı hedefledik. Bundan sonraki dönemde yapılacak işlerle bu hedefe her gün daha fazla yaklaşılacaktır.

Bu üç yıllık süre içerisinde yüksek bir enerji ve konsantrasyon ile aralıksız Denizli ve Babadağ için çalıştık.

Yönetim listelerini oluştururken BASİAD bayrağını önümüzdeki yıllarda taşıyabilecek donanımlı genç isimlere yer vermiştik. Başkanlığım dönemi içerisinde oluşturduğumuz bu genç ve dinamik yönetim ekibi önümüzdeki yıllarda BASİAD’ın yeni vitrini olacaktır.

Aday Olmayacak

Nisan ayı içerisinde Denizli Sanayi Odası seçimleri yapıldı ve bu seçim maratonu sonunda ilk önce Denizli Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve arkasından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildim. Bu önemli kurumda aldığım aktif görev ile önümüzdeki dönemde BASİAD için gerekli enerjiyi gösteremeyeceğimi düşünüyorum. Yıllardır yükselen BASİAD bayrağını geri düşürmemek, aynı enerjinin devam etmesini sağlamak ve yeni isimlere alan açmak adına önümüzdeki hafta yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağım.

Sivil toplum kuruluşlarında çalışmak her zaman fedakarlık gerektirir. İşten, aileden, zamandan yapılan fedakarlıklarla, topluma faydalı olmak asıl amaçtır. Sivil toplumculuk anlayışında şahısların değil kurumların önemli olduğunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Gözlemim şudur ki; uzayan başkanlık süreleri kurumları hantallaştırmakta ve pasifize etmektedir. Zaman içinde, başkandan beslenen kurum modeli, kurumdan beslenen başkan modeline dönüşmektedir. Temsil ettiğim kurumumun dinamizmini bozmamak ve bu işlere gönül veren diğer arkadaşların önünü açmak için BASİAD’daki görevimi noktalıyorum. Aldığım bu kararın tüm sivil toplum yöneticileri için de örnek olmasını temenni ediyorum.

Bugüne kadar her zaman yanımızda olan üyelerimize, büyüklerimize tüm Denizli halkına ve siz değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.