enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5595
EURO
34,8913
ALTIN
2.434,23
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Başkan Ali Atlı’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Ali Atlı’dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
23.05.2020
A+
A-

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Ramazan Bayramı sebebi ile yayınladığı kutlama mesajında toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak “Bu sene Covid-19 salgını nedeni ile zor bir döneme denk gelse de bu durum Ramazan Bayramının toplumsal dayanışma bilinci ile kutlamamıza engel değildir. Bizler bu bayram birbirimizden uzakta olsak dahi, kalplerimiz hep birlikte atacaktır” dedi.

Başkan Ali Atlı mesajına devamla “Ortak duygu ve düşüncelerimizin en üst seviyede yaşandığı bayram günlerinin hümanist ve hoşgörülü ruhunu yılın birkaç günü ile sınırlı tutmayarak, toplumsal hayatımızın tüm evrelerinde yaşayabilmeliyiz. Bizlere çok önemli kazanımlar sağlayacak, pek çok toplumsal sorunumuz daha kolay çözülecek olan bu birlik ve dayanışma ruhudur.

Babadağ Belediyesi olarak sadece özel günlerde değil, hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duydukları her gün ve saatte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlikte atlatacak, yarınları el birliği ile inşaa edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutlarken, sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ederim. Bu vesile ile bayram günlerinde evlerimizde kalarak sevdiklerimizi riske atmamamız gerektiğini hatırlatmak isterim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.