enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Ünlü model Babadağ’a hayran kaldı

Denizli’ye defile için gelen ünlü manken Şebnem Schaefer ve Modacı Nacar defilenin ardından soluğu Babadağ’da aldı. Belediye Başkanı Ali Atlı ve BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’nın ev sahipliğinde Babadağ’ı gezen ünlü manken ilk kez geldiği ilçeye hayranlığını gizleyemedi.

Ünlü model Babadağ’a hayran kaldı
03.11.2019
A+
A-

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında podyuma çıkmak için gelen manken Şebnem Schaefer, ünlü modacı Cihan Nacar ve beraberindeki heyet BASİAD Başkanı Şeref Arpacı’nın daveti üzerine Babadağ’ı ziyaret ettiler. Babadağ Belediyesi tarafından hizmete açılan Dağ Restaurant’ta yöresel yemeklerin tadına bakan heyet, daha sonra ilçede doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ali Atlı ve Şeref Arpacı’nın rehberliğinde gezdiği  ilçenin doğasına ve yapılan lezzetli yemeklere hayran kalan Schaefer “Burası adeta bir saklı cennet, ilk kez geliyorum ama tekrar geleceğim. Rengarenk evlerine eşlik eden yemyeşil doğası insanın içini ferahlatıyor” dedi.

Moda sektörünün önemli isimlerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ali Atlı “ilçemizin en önemli değeri olan BASİAD ile birlikte bugün Cihan Nacar, Şebnem Schaefer gibi değerli isimleri ilçemizde ağırlıyoruz. Katıldıkları etkinliğin ardından davetinizi kabul ederek geldikleri için teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımı adına verdikleri desteğe paha biçilemez” dedi.

“Denizli tekstil ürünleri ihracatında marka haline geldi ve bu markadaki imzanın nakışı Babadağ’dır” diyerek ilçenin sektördeki önemine vurgu yapan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı “Sektör adına çok değerli olan isimleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Belediyemiz ile güç birliği yaparak açtığımız Babadağ Çarşısındaki ürünlerimizi çok beğendiler. İlçemize katkı sağlayacak çalışmalarımız devam edecek. İlçemizi turizm ve tekstil alanında hak ettiği değere taşımak için desteğimiz devam edecek” dedi.

İlçenin her köşesinde fotoğraf çektiren Schaefer, Nacar ve beraberindekilere Ali Atlı ve Şeref Arpacı tarafından yöresel tekstil ve gıda ürünleri hediye edilirken, heyet ziyaretin ardından hav yolu ile İstanbul’a döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.