enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5006
EURO
34,8021
ALTIN
2.485,90
BIST
9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Ünlü yönetmen filmi için Babadağ’ı seçti

Denizli’nin Babadağ İlçesinin eşsiz doğası ünlü film yönetmeni Oğuz Yalçın’ın filmi ile sinemaseverler ile buluşacak.

Ünlü yönetmen filmi için Babadağ’ı seçti
22.11.2019
A+
A-

Babadağ Belediyesi, sinemaseverlerin yakından tanıdığı ve bir çok dizi ile filmin yönetmenliğini yapan Oğuz Yalçın ve ekibini konuk etti. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Oğuz Yalçın ve ekibini makamında ağırlayarak önümüzdeki dönemde çekilmesi planlanan Hadi Bee filminin ilçede çekilmesi için görüştü.

Aralık ayında çekimlerinin başlaması planlanan filme uygun yeri bulmak için Babadağ’ı gezen ünlü film yönetmeni Oğuz Yalçın “Babadağ bence Ege’nin en iyi film platosu özelliğini taşıyor. Aksilik olmazsa yeni film için aralık ayında çekimlere başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Mahallenin Muhtarları, Emret Komutanım, Kaygısızlar, Deli Dumrul gibi filmlerin  yönetmeni Oğuz Yalçın, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ile yaptığı görüşmede Aydın, Denizli ve Muğla illerinde oyunculuk eğitimleri açacağını ve filmlerinde kendi yetiştirdiği oyuncuları oynatacağını belirtti.

Birçok ünlü oyuncunun da yer alması planlanan projenin yapımı Liman Yapım adına Burak-Barış Ünsalan tarafından üstlenilecek.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili olarak “Babadağımızın böyle bir projede adının olması bizlere gurur verir. Bu film Babadağ’ın turizm konusunda ilerlediği yolun önünü açacaktır. Babadağ’ın tanıtılması ve turizmiyle bir cazibe merkezi haline gelmesi için böyle projelerde her zaman bulunmak istiyoruz. Yönetmenimiz Oğuz Yalçın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Film için önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek olan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Oğuz Yalçın herhangi bir pürüz çıkmaması durumunda filmin çekimlerinin Babadağ’da yapılması adına gereken özveride bulanacaklarını belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.