enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Babadağ’a iki önemli ziyaret!

Babadağ’a iki önemli ziyaret!
01.07.2021
A+
A-

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Şeniz Doğan ve Turhan Veli Akyol’u Babadağ’da ağırladı. Salı günü Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ilçede Başkan Atlı’yı ziyaret ederek İlçe halkı ile bir araya geldi.

Kardeş Belediyelerden Vatandaşa Fide Dağıtımı

Başkan Atlı, Şeniz Doğan ile birlikte ilçedeki esnafları ve pazaryerinde çalışan pazarcıları ziyaret etti. Pazardaki vatandaşlarla da birebir sohbet eden Başkan Atlı ve Şeniz Doğan aynı zamanda fide dağıtımı yaptı.

Pandemi döneminde en çok etkilenen kesimlerden olan üreticilere destek olabilmek için fide dağıtımı yapan Başkan Atlı ve Başkan Doğan vatandaşlardan takdir topladı. İki kardeş belediyenin birlikte yürüttüğü işler için vatandaşlar Başkan Ali Atlı ve Başkan Şeniz Doğan’a teşekkür etti.

Babadağ’da Turizm Çalışmaları Hız Kazanacak

Babadağ’da bir diğer misafirse Denizli İl Kültür Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol oldu. Babadağ’da ‘Turizmi Yeniden Canlandırma Ve Sürdürülebilir Turizm Destinasyonu Oluşturma Projesi’ kapsamında görüşen Başkan Atlı ve Akyol proje hakkında fikir alışverişi yaptı. İlçenin kültür ve turizm potansiyelinin arttırılması ve dijital ortamda tanıtılması ile ilgili bilgilendirme toplantısının gerçekleştirilmesi ile Babadağ’daki turizm çalışmalarının bir başka adımı da atılmış oldu.

“Her Şey Babadağ İçin”

Çalışmaların hız kazanması adına Turan Veli Akyol ile yapılan turizm toplantısı ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Atlı “Babadağımızda hem değerli başkan Şeniz Doğan’ı hem de Turizm Müdürümüz Sayın Akyol’u ağırladık. Kardeş belediyemiz olan Merkezefendi Belediyesi’yle birlikte yaptığımız çalışmalar vatandaşlarımız tarafından da onay alıyor. El ele yaptığımız daha birçok projeyle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

İl Kültür Turizm Müdürümüz Sayın Akyol’la bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Böylelikle Babadağ’daki turizm çalışmalarımız hızlanacak ve Babadağımızın değerine değer katacağız. Babadağ’ın her anlamda gelişmesi ve turizm yönünden daha da ilerlemesi için çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Her şey Babadağ için” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.