enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Babadağ’da kapalı pazaryeri inşaatı tamamlandı

Babadağ’da kapalı pazaryeri inşaatı tamamlandı
06.06.2020
A+
A-

Babadağ’da sokaklarda dağınık halde kurulan ilçe pazarı yeni yerine kavuşturuldu. İlçenin Belediye Başkanı Ali Atlı’nın seçim sözü olan Kapalı Pazar yerinin bir süre önşe yapımına yapımına başlanmıştı. Hummalı çalışma sonucunda yapımı tamamlanan pazaryeri ile ilçe halkı tek bir yerde ve düzenli halde kurulan pazaryeri ile rahat etti.

Yeni yapılan Kapalı Pazaryeri ile pazarların rahat bir şekilde yapılmasının yanısıra konser, festival gibi etkinlikler için de yeni alan ilçeye kazandırılmış oldu. Aynı zamanda vatandaşların düğün, yemek vb gibi cemiyetleri için de kullanabileceği yer 1500 metre kare olarak inşa edildi.

Tam olarak 365 günde tamamlanan Kapalı Pazaryeri ilçelerden Pazar alışverişi için gelen vatandaşların da rahat etmesini sağladı.

Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı “Seçim sözü olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve Kapalı Pazaryerimizi ilçemize kazandırdık. Tam olarak 365 günde yapımını tamamladığımız alanımız pazar alışverişinin yanı sıra vatandaşlarımıza farklı şekillerde de hizmet edecek.  İlçede yaptığımız konser festival gibi etkinliklerimizi artık yeni yerimizde yapacağız. Vatandaşlarımız düğün sünnet gibi cemiyetlerinde bu alanı rahatça kullanabilecek.

Söz verdik, vatandaşlarımız için yaptık. Sosyal projelerimizin yanı sıra ilçedeki yapısal projelerimizi de aksatmıyoruz. Babadağ halkımızın rahat etmesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da son gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.