enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4489
EURO
34,4909
ALTIN
2.474,52
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Bakan Koca:”Vaka artışı yüzde 60″dedi.. İşte Denizli yoğunluk haritasındaki son durum

Bakan Koca:”Vaka artışı yüzde 60″dedi.. İşte Denizli yoğunluk haritasındaki son durum
19.09.2020
A+
A-

Denizli’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın korona vaka sayısının yüzde 60 oranında arttığını açıklamasının ardından gözler bakanlığın Hayat Eve Sığar adlı uygulamasında yer alan korona yoğunluk haritasına çevrildi. Haftalık olarak güncellenen haritada korona risk yoğunluk haritası tüm detaylarıyla görülebiliyor. Peki, Denizli’de son durum ne?

MERKEZDEKİ DURUM

Hayat Eve Sığar verilerine bakıldığında Denizli’de korona virüs risk haritasında yüksek riskli alanlar şehir merkezinde daha yoğun. Özellikle İzmir yolunun üstü olmak üzere Sırakapılar, Topraklık Saraylar, 15 Mayıs, Altıntop, Atalar, Mehmetçik, Karaman, Akkonak, Kınıklı, İncilipınar, Hacıkaplanlar, Pelitlibağ, İstiklal, Fesleğen ve Siteler olmak üzere şehir merkezi olarak bilinen dev alanda kırmızı ile işaretlenmiş yüksek risk alanları dikkat çekiyor.

2 MAHALLEDE YOĞUNLUK

Şehir merkezinde yaşanan bu yoğunluğun yanı sıra Karşıyaka ve Dokuzkavaklsr Mahallelerinde de dikkat çekici bir yoğunluk yaşanıyor. Ankara asfaltı, 2186 Sokak ile Şeyh Bedrettin ve Yusuf Keskin Caddeleri arasında dikkat çeken bir yoğunluk yaşanıyor. Bunun yanı sıra 2186 Sokak ile 100. Yıl Atatürk Hatıra Ormanına kadar olan alanda da yoğunluk yaşanıyor. Yusuf Bedrettin Caddesi çevresinde de aynı şekilde dikkat çeken bir yoğunluk yaşanıyor.

KIRIMIZI BÖLGELER DİKKAT ÇEKİYOR

Uygulama verilerine göre Denizli’de bu iki bölgedeki ciddi yoğunluğun yanı sıra şehrin büyük bölümünde kırmızı ile işaretlenmiş durumda.

BAZI BÖLGELERDEN YOĞUN HARİTASI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.