enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizli’nin yeni Valisi Ali Fuat Atik iki ilçeye ziyaret gerçekleştirdi

Denizli’nin yeni Valisi Ali Fuat Atik iki ilçeye ziyaret gerçekleştirdi
24.06.2020
A+
A-

İlk olarak Baklan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Atik, burada Kaymakam Burak Dertlioğlu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçti ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Baklan Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Atik; Başkan Yusuf Gülsever’den Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı. Baklan İlçesinde son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Baklan İlçesini de ziyaret eden yeni vali, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinleyen vali, sorunların çözülmesi için talimat verdi.

Baklan’ın ardından Çivril’i ziyaret etti

Baklan İlçe ziyaretinin ardından Çivril ilçesine geçen Vali Atik, burada ilk olarak Çivril Gaziler Derneği Başkanı Hasan Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Çivril Kaymakamlığına geçen Denizli Valisi Atik, burada Kaymakam Armağan Önal ve İlçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlık Makamına geçen Vali burada Kaymakam Armağan Önal’dan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumları hakkında brifing aldı.

Daha sonra Çivril Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Başkan Niyazi Vural’dan Belediye’nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı. Çivril ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden vali, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Çivril İlçemizin gözde turizm yerlerinden olan Çivril Işıklı Gölü’nü gezerek bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.