enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

BAL’da Denizli derbisi heyecanı yaşandı

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta mücadele eden Kızılcabölükspor ile Yeşil Çınarspor Denizli derbisinde karşılaştı. Mücadelede berabere noktalandı. Diğer Denizli temsilcileri Saraköyspor 1 puanla, Kıralan Demirspor mağlubiyetle haftayı noktaladı.

BAL’da Denizli derbisi heyecanı yaşandı
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 9. grup 8. hafta mücadeleleri sona erdi. Sarayköyspor evinde Sökerspor’u ağırladı. Kıralan Demirspor deplasmanda Davutlar Belediyespor ile karşılaştı. Denizli derbisinde Kızılcabölükspor, Yeşil Çınarspor ile karşılaştı.

DENİZLİ DERBİSİNDE KAZANAN ÇIKMADI

Ligin 1 maç eksiğiyle puansız ekibi Kızılcabölükspor evinde Yeşil Çınarspor’u ağırladı. Uzun süre golsüz devam eden mücadelenin 86’ncı dakikasında Yeşil Çınarspor Abdulbaki Şahin ile öne geçti. Yeşil Çınar’ın golüne 2 dakika sonra 88’de Murat Taş ile Kızılcabölükspor cevap verdi. Mücadele bu gollerle berabere bitti. Kızılcabölükspor ligdeki ilk puanını alırken, Yeşil Çınarspor puanını 4’e çıkardı.

KIRALAN’IN DÜŞÜŞÜ DEVAM EDİYOR

Ligde 1 maçı eksik olan Kıralan Demirspor, deplasmanda Davutlar Belediyespor’a konuk oldu. Mücadelenin 20’nci dakikasında Davutlar Belediyespor Sever Behzat Görmüş ile öne geçti. Kıralan Demirspor’da 45+1’de Selim Kartal kırımızı kartla oyun dışında kaldı. Maç Davutlar Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Davutlar Belediyespor puanını 7’ye çıkarırken, Kıralan Demirspor 6 puanda kaldı.

SARAYKÖYSPOR 1 PUANLA YETİNDİ

Sarayköyspor 8’nci haftada Sökespor’u ağırladı. Deplasman temsilcisi 9’ncu dakikada Abdülaziz Tanyeri ile öne geçti. Sarayköyspor 22’de Yasin Yılmaz ile beraberliği yakaladı. 26’ncı dakikada Abdülaziz Tanyeri ile Sökespor birkez daha öne geçti. Maçın skorunu Saraköysporlu Burak Gökbel belirledi.(2-2) Sarayköyspor bu beraberlikle puanını 14, Sökespor ise 15 puana yükseldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.