enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Başkan Akcan: Sosyal medya çakallarına prim yok, çal parlayan yıldız olacak

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan’a iade-i ziyarette bulundu. Güngör, “Denizli’nin en güzel ilçesinin Çal olması için elimden geleni yapacağım” derken, Başkan Akcan ise, “Sosyal medyada çakallık yapmaya çalışanlara prim vermeyeceğiz. Merkezi hükümet Çal’a verdiği sözleri tutmalı. Biz de gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Başkan Akcan: Sosyal medya çakallarına prim yok, çal parlayan yıldız olacak
30.03.2021
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret etti. Güngör, il başkanı seçildiği zaman kendisini ziyaret eden Akcan’a iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi. Makam ziyaretinin ardından Nikah Salonu’na geçildi. MHP İlçe Başkan Yardımcısı Halil Umuroğlu, AK Parti ve MHP’li yöneticiler ile muhtarlarında hazır bulunduğu toplantıda Çal ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

AKCAN; “VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ, GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili brifing verdi. Akcan, Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğü binası yapımının yatırım programına alındığını, gençlik merkezi ve spor tesislerinin yapımı için protokol yapıldığını hatırlatarak, “Yeni adliye binası yapılması için girişimimiz oldu. Bu konuda AK Parti İl Başkanı’da söz verdi. Çivril-Çal Çatı’ndan Çal’a kadar yeni yol yapımı için başvurduk. Ayrıca, çevre yolu, Yassıhöyük Süller Yolu, Çal-Güney Yolu’nun 2021 yatırım programına alınması için çabalıyoruz. Aşağıseyit’in yol sorunu da çözülmelidir. Bu konuda girişimlerimiz oldu, somut çalışma bekliyoruz. Güzelpınar-Sazak arasına turizm yolu yapılmalıdır. 4.etap TOKİ konutlarının yapımı için söz verildi. 4-5 yıla kadar Çal, Denizli’nin en güzel ilçelerinden biri olacak. Çal, yılda devletine 200 milyon TL’nin üzerinde ÖTV ödüyor. Diğer vergiler ve üretimden gelen gücüyle Çal, ülkemize büyük katkı sağlıyor. Verilen sözlerin takipçisiyiz. Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“İYİ NİYETLİ ÇALIŞMALAR BİLE YAPRATILMAYA ÇALIŞILIYOR”

Başkan Akcan, sosyal medyada büyük bilgi kirliliği yaşandığını sözlerine ekleyerek, konuşmasını şöyle tamamladı;

“Sosyal medya çakallarına prim yaptırmayacağız. Çal, Denizli’nin parlayan yıldızı olacak. Biz iyi niyetle çalışıyoruz  ama birileri yıpratmaya çalışıyor. Biz hizmet verirken, asla parti ayrımı yapmıyoruz. Her vatandaşa eşit davranıyoruz ve herkes ile ilgileniyoruz.”

YÜCEL GÜNGÖR; “ÇAL, BU ZİYARETİN YANSIMALARINI GÖRECEK”

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ise, Çal’a yaptığı ziyaretin olumlu yansımalarını Çal’ın en kısa zamanda alacağını söyledi. “Rabbim Cumhur ittifakının birliğini ve dirliğini bozmasın” diyerek başladığı konuşmasında özetle şunları dile getirdi;

Denizli’nin en güzel ilçesi Çal olması için hükümetin verdiği sözlerin takipçisi olacağız. Cumhur ittifakı memleket meselidir. Cumhur ittifakı bayrak, devlet, millet meselesidir. Bizim 2023 adayımız bellidir ve ittifak olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha seçeceğiz. Çal’a yaptığım ziyaretin olumlu yansımalarını Çal görecek. Şu anda pandemi nedeniyle bazı sıkıntılar var. Bu nedenle yapılacak olan çalışmalar biraz gecikebilir. Şunun sözünü tekrarlıyorum; Çal istediği hizmetleri alacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.