enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Başkan Akışık’tan, Bakan Soylu’ya tepki: “Türk Kadını Selfıe Mankeni Değildir”

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘selfie’ açıklamasına tepki gösterdi. Akışık;”Ne demektir Afgan Suriyeli selfie çekiyor Türk kadını da kadraja kendini atıyor söylemi ? Bir Türk Milliyetçisi Anne olarak bu sözleri kabul etmek imkansızdır. Sayın geçmişi belli bakan siz Türk Kadınını konu mankeni, fotoğrafta poz verme heveslisi mi sandınız ? “dedi.

Başkan Akışık’tan, Bakan Soylu’ya tepki: “Türk Kadını Selfıe Mankeni Değildir”
A+
A-

Türkiye’de sığınmacılar üzerinden tartışmalar bitmiyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘selfie’ açıklamasına tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Bir açıklama da İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’tan geldi.

Akışık’ın açıklaması şu şekilde;

Tüm Türkiye’de olduğu gibi hatta çok daha fazlasıyla mülteci ve düzensiz göçmen sorununu Denizli’mizde yaşıyoruz . Ahlakın ve kanunun en güzel temsilcilerinden olan Denizli adeta Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna döndü , sokaklarımız hiç anlamadığımız lisanda konuşan insanlarla dolu .
Öncelikle en büyük endişemiz bu kaçak göçmenlerin ulusal haberlere de konu olan silahlı pozlar verdiği Denizlimizde bir acıya sebep olmadan gerekli tedbirlerin iktidar ve devlet kurumlarınca dikkate alınmaması. Ancak daha da acısı bir Bakan’ın Türk Kadını’nın namusuna kolayca iftira atmak pahasına sapıkça davranan kaçak göçmenleri savunmasıdır. Ne demektir Afgan Suriyeli selfie çekiyor Türk kadını da kadraja kendini atıyor söylemi ? Bir Türk Milliyetçisi Anne olarak bu sözleri kabul etmek imkansızdır. Sayın geçmişi belli bakan siz Türk Kadınını konu mankeni, fotoğrafta poz verme heveslisi mi sandınız ?

TÜRK’ÜN MERMİSİ SAPIK KAÇAK GÖÇMEN’İN SELFIE’SİNE BENZEMEZ !

Siz ki Türk Kadını , Anneleri başta olmak üzere iç güvenlikten sorumlusunuz , bir gün canına tak eden bir Türk Aile Reisi , bir Türk Kadını meşru müdafaa ile cinayete karışınca benzer sözlerle ne var bunda sapık kaçak göçmenler de sıkılan her merminin önüne atlıyor diyerek kendi vatandaşlarımızı savunacak mısınız ?
Daha fazla gerilim yaşanmadan sınırlarımıza sahip çıkın , suça karışanları derhal sınır dışı edin , kaçakların ülkemizde barınmasına , tacizlerine ve suçlarına göz yummayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.