enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3470
EURO
35,0988
ALTIN
2.307,90
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Atlı’dan 1 Mayıs Mesajı

Başkan Atlı’dan 1 Mayıs Mesajı
01.05.2021
A+
A-

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Atlı mesajında “1 Mayıs İşçi Bayramı, alın teri ve emeğin en yüce değer olduğunun coşkulu sesidir. Tarihsel değeri ile 1 Mayıs İşçi Bayramı, aynı zamanda mücadele ve emeğin ne kadar büyük bir güç olduğunun ismidir. Ülkemiz tarihinde 1 Mayıs işçilerin ve emekçi kardeşlerimizin taleplerini yan yana gelerek haykırdığı bir gün olmuştur. Karanlık sahnelere alet edilmeye çalışılan 1 Mayıs’ta işçiler her seferinde cevabını emeğin ve alın terinin gücü ile vermiştir.

Hayatlarımızın her gün yeniden üretimi için büyük bir çarkın dişlileri olan ve hayatımızın akmasında emeği olan tüm işçilerimize teşekkür ederiz. Emeğin onurlu mücadelesi ile hayatlarını kazanan işçilerimizin günüdür 1 Mayıs!

Bu duygu ve düşüncelerle; emeğini, alın teri ile harman ederek hayatını sürdüren tüm işçi ve emekçilerimizin gününü kutlarım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.