enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Çelik haciz tartışmalarına noktayı koydu.. Üretime odaklandı: Et Entegre Tesisi

Bozkurt Belediyesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen haciz olayı ve ardından gelen Atatürk resminin haczi iddiaları gündemi belirlemişti. AK Parti Milletvekili Ahmet Yıldız’ın Atatürk istismarı suçması üzerine Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik;”Atatürk resminin haczedilme istemini örtmeye çalıştılar. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Artık bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum.Benim o kadar çok işim, meşalem var ki; örneğin ben şuanda(PAZAR GÜNÜ) belediyede çalışıyorum. Neden ayın 26’sında bir proje geçmesi lazım. Büyük bir et entegre projemiz var. 3 milyon Euro’luk bir proje.”dedi.

Başkan Çelik haciz tartışmalarına noktayı koydu.. Üretime odaklandı: Et Entegre Tesisi
21.03.2021
A+
A-

Bozkurt Belediyesi Başkanı Birsen Çelik, belediyedeki haciz olayı ardından gelen tartışmaları geride bıraktı. Başkan Çelik konu ile ilgili Deda Haber’e son bir açıklamada bulunarak belediyesinin üretimle, hizmetle anılmasının istediğini belirtti.

“TAKDİRİ KAMUOYUNA BIRAKIYORUM”

Başkan Çelik son açıklamasında AK Parti Milletvekili Ahmet Yıldız’ın ‘Atatürk istismarı’ suçlaması hakkında; “Bu konu bütün ulusal basında da yer aldı. Biz Bozkurt Belediyesi olarak basında, sosyal medyada haciz olayı ile değil, yaptığımız işlerle, hizmetlerimizle ve üretim politikamızla yer almak isterdik. Bir kere bu bizim içimizi acıttı. Ahmet Yıldız vekilimize mevkidaş oldukları için Gülizar Biçer Karaca cevap verdi. Doğrusu da budur. Atatürk resminin istismarına gelirsek; böyle bir şeyin vuku bulması kadar komik bir şey olamaz. Çünkü Ahmet Yıldız kendisi ifade etti. Güya hacze gelen avukatlar bize sorumuş,’neleri haczedelim’ demişler. Ki hiçbir zaman hacze gelenler neleri haczedelim diye sormaz. Biz de demişiz ki; ‘Belediyemizde makam odamız, makam aracımız ve kıymetli tablolarımız’ var demişiz. Ahmet Yıldız bu şekilde aktardı. Bizde Picassolar, Van Goghlar yok. Atatürk resminin haczedilme istemini bu şekilde örtmeye çalıştılar. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Artık bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. “dedi.

ÜRETİM İLE GÜNDEME GELMEK İSTİYOR

Üretimleri ile anılmak istediklerini belirten Başkan Çelik projeler hakkında bilgi verdi. Çelik;”Benim o kadar çok işim, meşalem var ki; örneğin ben şuanda belediyede çalışıyorum. Neden ayın 26’sında bir proje geçmesi lazım. Büyük bir et entegre projemiz var. 3 milyon Euro’luk bir proje. Biz önümüze bakmalıyız. City Expo belli oldu. Ulusal bir belediyecilik fuarıdır. Orada en büyük standlardan birini aldık. Ürettiğimiz mobilyaları götüreceğiz. Ayın birinde Türkiye’deki tüm kadın belediye başkanları ile çalıştayda Gaziantep’te olacağız. Onun da çalışmalarını yapıyorum. Yani haciz olayı benim için geçmişte kalmıştır. Borçlu ve alacaklı olarak da kişinin parası ödenecektir.”dedi.

ET ENTEGRE TESİSİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Hayvancılık ve üretim için bölge halkına büyük katkı verecek et entegre tesisi hakkında açıklamalarda bulunan Çelik;” Biz bir önceki dönemimizde bölgede tarım ve hayvancılık için kullanılan yaklaşık 466 bin metrekarelik arazinin 49 yıllığına tahsisini gerçekleştirdik. Oradaki araziyi 10 büyük parsele bölerek, ilçemize en yakın yer olan İnceler yolu üzerindeki parselde geçmişte herkesin bildiği Bozkurt hayvan pazarını açmak, yanına da günde en az yüz büyükbaşın, 150 küçükbaşın kesilebileceği, 500 baş hayvanın soğuk hava depolarında duracağı, et parçalama, kavurma ile ilgili modern bir sistemin kurulacağı et entegre tesisi projemizin sonuna geldik. Önümüzdeki hafta projeyi tamamlayarak, Avrupa Birliği ile ilgili başvurumuzu yapacağız.”şeklinde konuştu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.