enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, STK’ları ağırladı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üye ziyaretlerini kesintisiz sürdürürken, kamu kuruluşlarının temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da yetkilileri ile görüşüp, istişarelerde bulunuyor. Başkan Erdoğan, “Bunca çabamız, Denizli’miz ve hemşehrilerimiz için daha güzelini ve daha iyisini yapabilmek içindir. El birliğiyle yeni fikirler, projeler ve işler üreterek, Denizli’mizi daha da büyütmenin peşindeyiz” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, STK’ları ağırladı!
11.03.2022
A+
A-

PTT BAŞ MÜDÜRÜ TOMRUKÇU’YU KABUL ETTİ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretine gelen Denizli PTT Baş Müdürü Kadir Tomrukçu ile Baş Müdür Yardımcısı Eyüp Görgülü’den kurumları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve Denizli Ticaret Odası’ndaki projeleri ile çalışmalarını aktardı. Erdoğan, “PTT, ülkemizde önemli bir görevi üstlenen, sizler de şehrimizde bunu layıkıyla yerine getiren bir ekipsiniz; kutluyorum. Kolaylıklar diliyorum” dedi.

VERGİ KONUSUNDAKİ HASSASİYETLERİNDEN DOLAYI DTO’NUN ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Erdoğan ayrıca, Vergi Haftası dolayısıyla ziyaretlerde bulunan Denizli Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve beraberindeki Vergi Dairesi Grup Müdürlerini misafir etti. 

Görüşmelerinde Vergi Haftası’nın 33’üncü kez kutlandığını anlatan Denizli Vergi Dairesi Başkanı Tekin, “Ana amacımız, vergi bilincini tüm bireylere aşılamaktır… Denizli’deki mükelleflerimizin vergi konusunda hassas davranmaları, bizleri çok mutlu ediyor. Bunlar içinde üyeleriniz önemli bir yet teşekkül ediyor; sizin nezdinizde hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuklarının haftalarını kutlayan ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdoğan ise “Vergi gelirlerinin, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde büyük önem taşıdığını biliyoruz. Kazançlarımızın vergisi, ülkemizin ve milletimizin daha güçlü olması için yarınlarımızın teminatıdır! Vergisini zamanında ödeme gayretinde olan tüm üyelerimize, bu vesileyle sağladıkları katkı için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI’NIN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin 12-13 Şubat 2022’de yapılan 14’üncü dönem genel kurul ve seçimlerinin ardından oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Umut Cüneyt İyiol’u da ağırladı. İyiol ile yönetimini kutlayıp, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Yeni dönemlerinin önceki dönemlerden de aktif ve güzel geçmesi temennisinde bulundu.

BEYAZAY DERNEĞİ’NİN DENİZLİ ŞUBESİ YÖNETİCİLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Erdoğan, Beyazay Derneği’nin Denizli Şubesi Başkanı Dilek Yüksel Kahveci ile yönetim kurulu üyelerini misafir etti. İş birliği yapabilecek konularda istişarede bulundu. Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Sosyal yaşamın temel taşlarından sivil toplum kuruluşlarımızın insanımızın daha iyiye yönelmesi ve dahi iyi duruma gelmesi için sarf ettiği emek, bizim için baş tacıdır… Bu konuda elini taşın altına koyanlardan biri de Beyazay Derneği’mizin Denizli Şubesi. Sizleri kutluyorum. Hizmet verdiğiniz birbirinden güzel çocuklarımızın yarınları için her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

SATRANÇ FEDERASYONU TEMSİLCİLERİ İLE DE GÖRÜŞTÜ

Başkan Erdoğan, Denizli Ticaret Odası’nın 20’nci Meslek Komitesi Başkanı Nail Özdal ile ziyaretine gelen Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Medine Boz ve Satranç Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Sarı’yı da ağırladı.

ANKARA’DAN MİSAFİRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ MATDER’İ MİSAFİR ETTİ

Başkentten gelen Matematikçiler Derneği (MATDER) Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Sayan ve dernek yöneticileri de DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr.  Mustafa Aşçı ile ziyaret ettiler. Derneklerinin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgilendirdiler. Başkan Erdoğan, konuklarına “Bireylerin nitelikli yüksek öğretim alabilmesi, millet ve devlet olarak bizi daha da yükseltecektir. O nedenle, bu alanda atılacak her adım, bizim için çok önemlidir. Sizlere bu alandaki emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu görevi bir sivil toplum kuruluşunda da üstlenmişsiniz; kolaylıklar diliyorum” diye seslendi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

DENİZLİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

Başkan Erdoğan, Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keysan’ı da ağırladı. Ziyaretinden dolayı teşekkür edip, faaliyetlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretlerle ilgili olarak “Ortak sevdamız Denizli’miz için sivil toplum kuruluşlarımızla el birliği ile durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ankara’da hizmet veren Denizlim Derneği Başkanımız Sayın Mustafa Keysan ile Denizli için neler yapabileceğimizi, iş birliği yapılabilecek projelerimizi ayrıntılı görüşme imkânı bulduk” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.