enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3678
EURO
35,1569
ALTIN
2.324,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan İlhan’dan yeni yıl mesajı

Denizli Barosu Yönetim Kurulu adına Başkan Müjdat İlhan yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.

Başkan İlhan’dan yeni yıl mesajı
31.12.2020
A+
A-

Başkan İlhan’ın mesajı şu şekilde;

Zorlu geçen 2020 yılını iyisiyle, kötüsüyle, acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık. Yeni yılda, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona (Covid-19) salgının bir an önce bitmesini, deprem, sel gibi felaketlerin son bulmasını, 2020 yılında canımızı sıkan her ne varsa ekonomik, kişisel, sosyal, barolarla ve işlerimizle ilgili tüm sorunlarımızın bitmesini canı gönülden diliyoruz.

Artık yepyeni umutlarla yeni bir yılı karşılıyoruz. 2021 yılının sağlığımızın yerinde olduğu, hepimizin keyif aldığı, tüm beklentilerimizin gerçekleştiği güzelliklerle dolu bir yıl olmasını istiyoruz.

2021 yılı Hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hukuk güvenliğinin sağlandığı, hak ve özgürlüklerin korunduğu, adil yargılanma ve savunma hakkının üstün tutulduğu, ekonomik ve sosyal olarak geliştiğimiz, hukuksal sıkıntıların çözüme ulaştığı, meslek sorunlarımızın azaldığı, toplumsal barışın sağlandığı bir yıl olmasını ümit ediyoruz.

2021 yılının daha sağlıklı, daha adaletli, hiçbir konuda endişe duymadığımız bir yıl olması umuduyla, tüm meslektaşlarımızın ve ulusumuzun yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.