enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5608
EURO
34,8131
ALTIN
2.421,60
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
31°C

Başkan Örki Muhtarları makamında ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni örki, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yüreci ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Başkan Örki Muhtarları makamında ağırladı
14.01.2021
A+
A-

Denizli’deki muhtarları bir çatı altında toplayan Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi’nde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Adnan Kuloğlu’nun yerine yönetim kurulu toplantısıyla yeni başkan belirlenmişti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, başkanlık makamında Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, muhtarları vatandaşlara hizmet yolunda yol arkadaşı olarak gördüklerini ifade ederek, “Muhtarlarımız bizim için çok değerli. İlçemizdeki mahallelerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerli muhtarlarımızın görüşleri bizim çok önemli. Muhtarlarımızın nazik ziyaretleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.