enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Örki, PAÜ’de gençlerle kariyer günlerinde buluştu! Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu

Başkan Örki, PAÜ’de gençlerle kariyer günlerinde buluştu! Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu
14.12.2021
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Üniversitesi Yeniler Topluluğunun koordinatörlüğünde Prof. Dr. Cevat Akşit Erkek Öğrenci Yurdu’nda üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Yurdun yemekhanesinde gençlerle birlikte sıraya girerek akşam yemeğini gençlerle birlikte yiyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kendisinin de henüz 42 yaşında olmasına rağmen, üniversiteli gençlerle buluşmanın adeta bir gençlik aşısı gibi iyi geldiğini ifade ederek, kendisine bu etkinliğe davet eden ve dinleyemeye gelen gençlere teşekkür etti.

“İyi insan olmak çok önemli”


Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin sorularını yanıtlayarak, kariyer tercihlerinde hayatından örnekler verdi. “Kariyer planları çok önemli, bir kere hedefe kilitlenmek lazım” diyen Başkan Örki; “O hedef doğrultusunda eğitimimize önem vermemiz lazım. Her şeyden önemlisi iyi bir insan olmamız gerekiyor. Çevresinde güvenilir bir insan, sözüne itimat edilen, bir şeylerin emanet edilebildiği kişiler olmak lazım. Bunlar çok önemli kavramlar. Bugün burada olma sebeplerimizden bir tanesi de Cumhurbaşkanımız gibi gençlere değer veren, gençlere güvenen ve rahatlıkla onlara geleceği emanet edebilme cesaretini gösterebilmiş liderler sayesinde” dedi.

Başkanı Örki, konuşmasında Pamukkale Belediyesinin gençlere yönelik projelerinden bahsederek, İNOGAR projesini anlattı. Gençlerin hayallerindeki projelerini gerçeğe dönüştürmek adına böyle bir merkez yaptıklarını söyledi. Başkan Örki ayrıca, ilçe genelindeki öncesinde 30 civarında olan halı sahaların sayısını 2’ye katlamak adına çalışma yürüttüklerini ifade ederek, ilçede birçok halı sahanın ihalesini yaptıklarını ve çalışmaların hızla ilerlediğini kaydetti. Örki, misafirperverliklerinden dolayı PAÜ Yeniler Topluluğu’na ve programa katılan öğrencilere teşekkür etti. Program sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.