enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başkan Şevik, Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Corona Virüs salgını nedeniyle ara verdiği esnaf ziyaretlerini yeni normalleşmeyle birlikte yeniden başladı. 100’ün üzerinde işyerinin bulunduğu 1. Sanayi Sitesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şevik, esnafı da ziyaret etti, hayırlı işler diledi.

Başkan Şevik, Sanayi Bölgesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi
04.03.2021
A+
A-

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, , corona virüs vakalarının azalması ve normalleşmeye dönülmesiyle birlikte mahalle ve esnaf ziyaretlerini yeniden başladı. 1. Sanayi Sitesin’de devam eden belediye  çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şevik’e,  Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Dağcı ile Park ve Bahçeler Müdürü Hasan Ertan eşlik etti.

HURDALIK TEMİZLENEREK YEŞİL ALAN OLACAK

Buldan Belediyesi,  ilçe genelinde vatandaşların dinlenebileceği alanlar ile yeşil alanları çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamanda 1. Sanayi Sitesi’ndeki esnafın atıklarının bulunduğu hurdalığa dönen yaklaşık 1.550 metrekarelik boş alanı temizleyen Buldan Belediyesi,   burasını yeşil alan ve park olarak yeniden düzenleyerek esnafın ve vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Temizlik çalışmaları devam eden alanda incelemelerde bulunan Başkan Şevik, “ Burasını yeşil alan ve park olarak yeniden düzenleyeceğiz.   Hurda yığınları tamamen temizlendikten sonra zeytin fidanları dikilecek, çevresi çiçeklendirilecek. Hem esnafımızın,  hem de sanayiye gelen vatandaşlarımızın eş ve çocuklarıyla birlikte burada oturup dinlenebilecekleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir yeşil alanı daha Buldan’a kazandıracağız” dedi.

“ESNAFIMIZIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME TÜRKİYE’YE MORAL OLSUN”

Park alanında gerçekleştirdiği incelemelerin ardından 1. Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerini ziyaret eden Başkan Şevik,  esnafı dinledi.    Esnafla uzun uzun sohbet eden Başkan Şevik,   “Dünya’yı ve Türkiye’yi kısa sürede etkisine alan Corona Virüs Salgını nedeniyle yaşanan zor günlere rağmen,  gülebilen, yüzlerinde gülümseme eksik olmayan Buldanlı esnaf, Türkiye’ye moral olmalı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.