enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5610
EURO
34,8935
ALTIN
2.430,12
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Başkan Şevkan’dan Acıpayamlılara 15 gün uyarısı

Başkan Şevkan’dan Acıpayamlılara 15 gün uyarısı
26.10.2020
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Çin de başlayıp, Mart ayında ülkemizde görülen Covid 19 virüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı.Haziran ayına kadar uygulanan sokağa çıkma yasakları ve alınan önlemler sayesinde biraz daha kontrol altına alınmıştı. Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte birlikte kurallara uygun hareket edilmemesi sonucu vakalar hızla artmaya başladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN pandemi süreci başladığı ilk günden beri yoğun bir şekilde uyarılarda bulundu.

Açıklama: ➡️Başkan Şevkan, son açıklamasında maske mesafe hijyen kurallarına uyarak temastan kaçınalım uyarısında bulundu.

Açıklama: ➡️Kalabalık ortamlarda mecbur olmadıkça evden çıkmayalım.

Açıklama: ➡️Havaların soğuması ile birlikte vakalardaki artış maalesef çok korkutucu,ben Acıpayamlı hemşehrilerimin kurallara uyacağını ve bu virüsten hep birlikte kurtularak tekrar mutlu günlerde birarada olacağımıza inanıyorum.

Açıklama: ➡️15 gün boyunca lütfen tekrar kendimizi evimizde izole ederek çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım.

Açıklama: ➡️Anne baba ve çocuklarımızı düşünelim. Elbette esnaf ve sanatkarımızın zor durumda kalmasını istemiyoruz. Ama önce sağlığımız önemli. Bunun bilincinde olarak tedbirli bir şekilde tekrar işlerimize devam edelim.

Açıklama: ➡️Ben Acıpayam ‘ın yürekli insanlarına güveniyorum. Biraz daha sabır edelim’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.