enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4329
EURO
34,4643
ALTIN
2.488,57
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
22°C

Bayramyeri’ndeki düşme kaldırımına esnaftan pratik çözüm

Bayramyeri’ndeki düşme kaldırımına esnaftan pratik çözüm
01.07.2020
A+
A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yer alan ve gün içereninde yoğun olan Bayramyeri’nde 2. Ticari yolu’nda parke taşlarının zamanla aşınması nedeniyle yokuş aşağı olan kaldırım taşları vatandaşın düşmesine neden oluyor. Kaldırımda sürekli vatandaşların kayıp düştüğünü gören esnaflar bu soruna çözüm getirdi. Caddede işyeri bulunan 3 esnaf Baran Canyiğit, Serkan Ekiz ve Selahattin Kahraman, kafa kafaya vererek bir çalışma yapma kararı aldı. Esnaflar, aldıkları siyah bantları, parkelerin kaygan yerlerine yapıştırarak vatandaşların düşmesine karşı önlem aldı.

‘İYİKİ YAPTINIZ DİYENLER OLDU’

Çalışma sırasında çok sayıda vatandaşın kendilerini tebrik ettiğini belirten esnaf Baran Canyiğit, “Burası çok işlek bir yer. Gün içinde şehrin en yoğun yeri de diyebiliriz. Burada çok kullanıma bağlı olarak yerlere döşenen parke taşları büyük ölçüde zarar gördü. Takılıp düşenler, eşyalarını düşürenler oldu. Hatta bir vatandaşımız kolunu da kırdı. Biz de 3 arkadaş buna önlem almak istedik. Güzel bir çalışma oldu. İyi ki yaptınız diyenler oldu. Çok mutluyuz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.