enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,8331
ALTIN
2.497,37
BIST
9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Bekilli 19.Kültür Sanat Ve Üzüm Festivali’nde bu akşam sahnede Tuğçe Kandemir var!

Denizli’nin üzüm yetiştiriciliği ile ünlü Bekilli’de 19.Kültür Sanat Ve Üzüm Festivali 12 Ağustos’ta başladı. Cuma akşamı Mary Jane’in sahneye çıktığı festivalde, cumartesi günü Ali Kınık sahne oldu. Festivalin son gününde Tuğçe Kandemir sahne alacak.

Bekilli 19.Kültür Sanat Ve Üzüm Festivali’nde bu akşam sahnede Tuğçe Kandemir var!
A+
A-

Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde 12 Ağustos’ta başlayan 19.Kültür Sanat Ve Üzüm Festivali bugün sona eriyor. Üzüm üreticileri ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri buluşturan festivalin üçüncü gününde sahneye Tuğçe Kandemir çıkacak.

Festivalin ilk gününde Mary Jane grubu sahne alırken, ikinci gününde Ali Kınık sahne aldı. Festivalin son gününde ise Tuğçe Kandemir’in sahne alacak.

Birbirinden renkli etkinlikler son gününde de devam eden ilçeye festival severler akın etti. Denizli’de pek çok festivale olduğu gibi Bekilli 19.Kültür Sanat Ve Üzüm Festivali’ne de Çalışır Organizasyon’un eli değdi. Festival için haftalar öncesinden çalışmaya başlayan ekip misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.