enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3143
EURO
35,1060
ALTIN
2.290,78
BIST
9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Büyükşehir’den Bekilli’ye 46.600 m2’lik mesirelik alan

Büyükşehir’den Bekilli’ye 46.600 m2’lik mesirelik alan

Doğaya ve yeşile yaptığı yatırımlarla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin 19 ilçesi ve 616 mahallesine hizmet etmeyi sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Bekilli Belediyesi arasında Bekilli ilçesindeki Yeni Mahallede bulunan ormanlık alanda yapılacak mesirelik alanın yapımını içeren işbirliği protokolü imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban katıldı. Bekillili vatandaşların uzun süredir arzu ettiği bir projeyi hayata geçirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, hemşehrilerine verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini vurguladı. Başkan Osman Zolan, “Bekilli Belediyemizle birlikte Büyükşehir Belediyesi olarak inşallah ortak bir işbirliği protokolünü imzalıyoruz. En yakın zamanda ihalesini yapıp, yapımına başlayacağız. Bekillimize 46.600 m2’lik ormanlık alan içerisinde güzel bir mesirelik alanı, millet bahçemizi, güzel bir mekanı inşallah vatandaşlarımıza kazandıracağız” dedi.

“Bekillimize hayırlı ve uğurlu olsun”

İlçe halkının nefes alacağı, sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayacak projenin adımlarını attıklarını belirten Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın yoğunlaştığı, her gidişimizde sözü geçen, biz de söz vermiştik, o projeyi yerine getirmek için adımları atmaya devam ediyoruz. Allah’ım bir an önce başlamayı ve kazasız belasız sonuçlandırmayı nasip etsin. Vatandaşlarımız inşallah projemiz tamamlandığında mesirelik alanımızda eşiyle, çocuklarıyla, dostlarıyla, arkadaşlarıyla güzel, keyifli vakit geçirip dinlensinler. Temennimiz, duamız budur.  Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bu proje tekrar Bekillimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bekillimizin güzelliğine güzellik katıyoruz” diye konuştu. 

Başkan Zolan’a teşekkür

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban ise, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek “İlçemize yapmış olduğu desteklerden dolayı Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlçemizin bu tip bir projeye ihtiyacı vardı, biz yaz aylarında başka ilçelere gitmek durumunda kalıyorduk.  Bugünden sonra Bekilli’mizin kendi ilçesinde vakit geçirebileceği, aileleri ile hafta sonlarını değerlendirebileceği ortamı vatandaşlarımıza sunacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a Bekilli olarak çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol Başkan Zolan ve Çoban tarafından imzalandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.