enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5651
EURO
34,8803
ALTIN
2.437,85
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Başkan Akçay, Beyağaç Geleneksel Eren Günü Etkinliklerine Davet Etti

Beyağaç yöresinin en önemli sosyal – kültürel etkinliklerinden biri olan ve geçmişi kesin olarak bilinmeyen, her yıl Ağustos ayının son Perşembe günü gerçekleştirilen, “Geleneksel Eren Günü Etkinlikleri” bu yıl 24 – 25 Ağustos 2022 Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay önemli etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Akçay, Beyağaç Geleneksel Eren Günü Etkinliklerine Davet Etti
22.08.2022
A+
A-

“Geleneksel Eren Günü Etkinlikleri” bu yıl 24 – 25 Ağustos 2022 Çarşamba ve Perşembe günleri Beyağaç’ta gerçekleştirilecek. Etkinlik öncesinde Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Başkan Akçay; “7 asırdır devam eden Eren Günü Etkinlileri bu yıl da devam edecek. Yörüklerin kültürünü yaşatmak adına önemli bir etkinlik. Çiçek Baba zirvesinde yörüklerin hasat sonu etkinliğidir. 24 Ağustos  Çarşamba günü Beyağaç Belediyesi Mehmet YÜKSEL Toplantı Salonu’nda Kale-Bey Yerel eylem grubunun fotoğraf sergisi olacak. Yine aynı gün saat 17:00’de Pamukkale, Muğla Sıtkı Koçman, İzmir Ege Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesi’nden akademisyenlerin katılacağı panel düzenlenecek. Akşamında Kartal Gölün’nde eğlence gerçekleştirilecek. Misafirlerimiz orada konaklaya bilecekler”dedi.

Akçay, Beyağaç Belediyesi’nin katılımcılara lojistik destek sağlayacağı ve gece Kartal Gölü kenarında konaklayan konuklara yakacak odun, aydınlatma gibi konularda yardımcı olacağı, Geleneksel Eren Günü Etkinlikleri her yıl olduğu gibi Çarşamba akşamı başlayıp, Perşembe günü öğle sonu tamamlanacağını belirtti.

Akçay, yangın sezonu olması nedeniyle Belediye, Güvenlik Kuvvetleri ve Orman Teşkilatınca olağanüstü önlemlerin alınacağı ve yol güzergâhında sıkı denetimlerin yapılacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.