enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bohemian Rhapsody Vizyonda

Rock müziğinin efsane ismi Freddy Mecury’nin hayatını konu alan “Bohemian Rapsody” filmi, 2 Kasım itibariyle vizyona girdi. Biyografi özelliği taşıyan filme ilgi büyük olacak gibi.

Bohemian Rhapsody Vizyonda
A+
A-

Film, konusu itibariye Queen grubunun nasıl bir araya geldiğini ve sarsıcı hayatlarla yaptıkları müzik yolculuklarını anlatıyor. İlerleyen dakikalarda Mercury’nin yaşamının kontrolden çıkmasına ve grup üyelerinin iç çatışmasına da şahit olacağımız filmin prodüktörlüğünü Graham King, Robert De Niro, Jim Beach üstleniyor.

Queen grubu gitaristi Brian May ve davulcusu Roger Taylor’ın da senaryo yazımında bulundukları biliniyor. Bunun üzerine de filmin prodüktörü Graham King, “Film onların hayat hikayelerini anlatıyor ve kimse bunu onlardan daha iyi bilmez. Pek çok kitap, dergi ve makale okuyabilir, çok sayıda video ve röportajı izleyebilirsiniz, ancak bu insanlarla oturduğunuzda, bugün bulamadığınız Freddie hakkındaki gerçekleri anlatabilirsiniz. Bu benim için çok önemliydi. Her şey doğru olana kadar filmi yapmamamız gerektiğini hissettik ; hikaye, oyuncular her şey yerine oturmak zorundaydı. Benim için en alt nokta, herkesin hikaye anlatımından ve dünya çapında gösterilecek olan hayat hikayeleri hakkında bir filmden gurur duymasıydı” demiştir.

Filmde Freddie Mercury’yi MR.Robot’tan da tanıdığımız Emmy Ödüllü Rami Malek canladırıyor. Yönetmen koltuğunda ise Olağan Şüpheliler filminden tanıdığımız  Bryan Singer oturuyor.

İlk sahneye çıktıkları günden bu yana merakla takip edilen grubun yine onu anlatan filmi de çok konuşulacağa benziyor.

Haftanın En ‘Baba’ Filmi: Müslüm için buraya⇒

Haftanın E-Spor Filmi: İyi Oyun için buraya⇒

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.