enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0375
ALTIN
2.280,20
BIST
8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Bozkurt Belediyesi’nde utanç verici haciz.. Atatürk portresine göz diktiler

9 yıl önce Bozkurt Belediyesi’nde AK Parti Belediye Başkanı İbrahim Arda döneminde mahalle muhtarı yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle belediyeye tazminat davası açarak ve 600 bin TL’lik tazminat kazandı. Belediyeye karşı kazandığı hak edişin mevcut Başkan Birsen Çelik tarafından taksitle ödemesini önce kabul eden daha sonra avukatıyla haciz işlemi başlatan muhtar, Başkan Çelik’in makam koltuğunu, makam aracını aldı. İddiaya göre, haciz işleminde Atatürk portresi de alınmak istendi.

Bozkurt Belediyesi’nde utanç verici haciz.. Atatürk portresine göz diktiler
08.03.2021
A+
A-

Denizli’de yüz kızartıcı bir olay yaşandı. Mevcut Bozkurt Hamidiye Muhtarı Mehmet Uygun, bundan 9 yıl evvel İbrahim Arda’nın Ak Parti’den başkan olduğu dönemde talihsiz bir kaza yaşadı ve belediyeyi mahkemeye verdi. 15 ay evvel dava sonuçlandı ve Mehmet Uygun yaklaşık 600 bin TL’lik bir tazminat kazandı. Bu sürecin ardından yaşananlar ise şok etkisi yaşattı.

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bir yıl önce anlaşarak anında 100 bin TL ödeme yaptık. Fakat sonrasında ne olduysa bir gün bizi bir avukat aradı ve “Anlaşma yok. Paranın hepsini hemen tek seferde istiyoruz” dedi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Ardından Mehmet Bey’e gittik. Üç arazimiz var. Bedeli karşılar, onları verelim, cevap: HAYIR! Belediyemizin pazaryerinde çok değerli bir dükkanı var, 400 bin TL değerinde. Onu verelim. Kalanı da nakit ödeyelim, cevap: HAYIR! Tamam, hepsini nakit ödeyelim. Fakat biz küçük bir belediyeyiz. Tek seferde bu kadar yüklü bir parayı vermek bizi zora sokar. 4 takside bölüp ödeyelim, cevap: HAYIR!

ATATÜRK PORTRESİNİ HACİZ ETMEK İSTEDİLER

Anlaşıldı ki niyet çok başka. Bugün, avukatla birlikte belediyemizi icraya geldiler. Makam koltuğumu aldılar. Bir de misafir sandalyelerini. Sonra gözlerini duvardaki Atatürk portresine diktiler. “Onu da istiyoruz. Onu da alalım!” dediler. İşte orada niyeti anladık: “Bu çerçevenin maddi değeri 10 lira, bunu alarak mı borcu kapatacaksınız! Hiçbir kuvvet bu portreyi bu duvardan indiremez” dedik. İndirtmedik. Ardından duyduk ki, “Başkan’ın koltuğunu aldık” diye yaygara koparmışlar. En başından bu yana tasarlanan plan buydu. Zira bu işi yapanların hepsinin siyasi kimliğini, nerede yönetici olduklarını zaten biliyoruz. Biz borcu reddetmedik. Bizim dönemimizde olmamış, niye ödeyelim gibi devlet geleneğine aykırı bir şey söylemedik. Uzlaşalım diye aylarca didindik. Ancak sizin derdiniz “Başkanın koltuğunu almakmış…”Vatandaşlarımızın şunu bilmesi çok önemli: Belediyemizde haciz edilebilecek onca arazi, dükkan ve araç varken, neden sadece makam koltuğu, makam arabası ve Atatürk portresini almak istediler? Eminim hepiniz şu an niyeti anlamışsınızdır… Böylesine nezaket dışı ve kötü niyetli hacze gelenlere söylemek istediğim şudur: Seçimle alamadığınız bu koltuğu alın sizin olsun. Güle güle oturun. Makam aracımı aldınız. Güle güle kullanın. Kazasız belasız olsun… Peki, fikirlerimizi ne yapacaksınız? Baş edemediğiniz sevgimizi, merhametimizi, hizmetlerimizi, projelerimizi, düşüncelerimizi ne yapacaksınız? Şimdilik tatmin ettiğiniz bu aciz egonuz, sanıyor musunuz ki milletimizden itibar görüyor?Her türlü zorluğa göğüs germiş Bozkurt’un kızı, ablası, annesiyim ben. Bu mu beni yıldıracak? Cidden mi? Vatandaşlarımız neyin ne olduğunu, bu yapılanların hangi amaçla yapıldığını bilmez mi sanıyorsunuz? Rabbimden sizin için merhamet diliyorum. İçinizdeki öfkeyi, kini alsın, ruhunuza sevgi eklesin. Sizin için dua edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.