enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Başkan Çelik’ten örnek proje: BozBel Ders!

Başkan Çelik’ten örnek proje: BozBel Ders!
20.11.2020
A+
A-

Bozkurt Belediye Başkanı Birse Çelik, pandemi döneminde öğrencilerin eğitiminden geri kalmaması adına önemli bir projeye imza attı. Başkan Çelik,”Eğitim ve öğreniminizden geri kalmamanız, hem ülkemiz hem sizler için çok önemli. Bizler de bu bilinçle yola çıkarak sizlere tüm yıl rehberlik edecek, bir eğitim destek programı hazırladık. Artık her birinizin evinde, ekranında size özel dijital eğitim programı var.”dedi.

Projeyi tanıta Çelik,”BozBel Ders’e günün her saati, her zaman giriş yapabilirsiniz. BozBel Ders, Bozkurt’ta yaşayan anaokulundan, lise son sınıfa kadar her öğrencinin yararlanacağı bir eğitim destek programıdır. Binlerce konu anlatımı, soru çözümlü video ile binler deneme sınavı sizleri bekliyor. BozBel Ders ayrıca veli takip sistemi ile derslere katılım sürecinizi ölçecek. Eksik kaldığınız konuları, çözmeniz gerek soruları size ve velilerinize hatırlatacak. BozBel Ders, eğlenceli ders anlatım teknikleri ile ders çalıştırmayı sevdiren bir program olarak evde kaldığınız süre boyunca hiç sıkılmadan derslerinizi takip etmenizi sağlayacak. BozBel Ders asla Milli Eğitim’in yerine geçmiyor. Bu dijital eğitim programı pandemi sürecinde yardımcı eğitim programıdır. Bozkurt Belediyesi olarak bu zorlu süreçte daima yanınızdayız. BozBel Ders, öğrencilerimizin eğitimde fırsat eğitliğini sağmaları açısından çok ciddi bir açığı kapatacaktır. Program için sizlere dijital kart ve şifre vereceğiz. Kartlarınızı almak için sizleri belediyemize bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.