enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Bozkurt Belediyesi Hizmetler

Bozkurt Belediyesi Hizmetler
15.12.2017
A+
A-

Bozkurt’un Tek Oteli

Şehrin en önemli ihtiyaçlarından birisi dışarıdan gelen insanların kalacak yer sorunu. Bu sorun da Bozkurt Belediyesi’nin son yıllarda yaptığı otel çalışması ile bir nebze azaldı. Şu anda Bozkurt Belediyesi’ne ait 46 yataklı bir otel Bozkurt’ta hizmet etmekte.

Bölgenin tek ve güzel butik oteli olarak tanımlanabilecek otel neredeyse %100 doluluk oranında çalışıyor. Otel için şu anda duyulan tek eksik “keşke yatak kapasitesi çok daha fazla olsaydı.”

[divider]

Belediye Hizmet Araçları Sayısı Artıyor

Bozkurt Belediyesi gerçekleştireceği hizmetler için kullandığı hizmet araçlarını arttırıyor. Son iki buçuk senede bir grayder, dört tane kepçe, beş tane kamyon, üç tane 4×4 araç ve bir binek araç belediye hizmetlerine dahil edildi.

Makinalar Kendi Parasını Ödüyor

Kaynağı sınırlı bir belediye olarak Bozkurt Belediyesi tüm bu yatırımlarını da araçlarla dışarıya iş yaparak karşıladı. Belediye’nin üzerine yük bindirmeden, bir kısmı belediyenin işlerini yaparken, bir kısmı da piyasaya iş yaparak alınan makinaların borçları da sona yaklaşmış durumda. Şimdi Belediye araçlarına bir de Ekskavatör alınması için girişimler tamamlanmak noktasında.

[divider]

Gençlik ve Kadın Merkezi Yükseliyor

Deniz Güneş Gençlik Merkezi Bozkurtlular için inşa ediliyor.

Cumhuriyet halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun temelini attığı, Bozkurt Belediyesi’nin kaba inşaatını bitirdiği 1500 metrekare kapalı alana sahip olacak gençlik merkezi 2018 yılının başlarında hizmete girecek.

Deniz Güneş ismindeki çocuklarını iş kazasında kaybeden bir anne babanın da sponsor olduğu projeye, Deniz Güneş İsmi verilecek.

En altta gençlerin ve kadınların yararlanacağı bir spor salonu, üst kısımda da lokal ve toplantı yerleri olacak merkez modüler sisteme sahip olacak ve ihtiyaca göre istenilen şekilde düzenlenebilecek.

Gençlik Merkezi’nin tiyatro salonu cam fanus tavan sistemi ile yaz aylarında açılarak açık hava sinema sistemine dönüştürülebilecek.

[divider]

Atatürk Resimleri ile Pazaryeri

Bozkurt Pazaryerinde şarküteri, et – tavuk, balık vb gibi buz dolabı ihtiyacı duyulan bütün ürünlerin satışı için 11 iş yeri yapıldı. Pazaryerinde yapılan bu iş yerlerinin duvarlarına Ressam Uğur Erbatan tarafından Atatürk resimleri çizildi.

Pazaryeri iş yerlerinin tamamı ise belediyenin emektar personeli ile yapıldı.

[divider]

Kadınlar için Sosyal Projeler

Bozkurt Belediyesi sosyal projelerle de kadınların yaşamlarına dokunuyor. Hiç otobüse binmemiş, şehir dışına çıkmamış kadınları Çanakkale gezilerine götürüyor. Belediye Başkanı Birsen Çelik kadınları bu gezilere kendisi uğurluyor ve karşılıyor. Hiç sinemaya gitmemiş kadınları sinemaya götürüyor.

[divider]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.