enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bozkurt Ulusal Off-Road’lara Hazır

Bozkurt Ulusal Off-Road’lara Hazır
15.12.2017
A+
A-

Bozkurt bir çok proje ile olduğu gibi alternatif spor faaliyetleri ile de adından söz ettirmekte. Atıcılık ile nam salan Bozkurt, poligonları, alternatif kamp alanları çalışmaları ve geçtiğimiz senelerde gerçekleştirdiği off – road yarışları ile alternatif sporlarda Bozkurt ismini yükseltiyor.

Doğal off – road parkuru ile göz dolduran ve muhteşem bir organizasyonla tüm katılımcı ve bileşenlerini tatmin eden Bozkurt artık ulusal off – road yarışlarını bekliyor.

Bozkurt off – road yarışları pek çok kentte olduğu gibi iş makinaları ile hazırlanan bir saha değil. Tamamen doğal ve el deymeden oluşuş ve off road yarışları için yüksek verime sahip bir alan. Pistin çevresinin de  kamp ve festival alanları için uygun olması, binlerce off – roadcuyu ağırlayabilecek potansiyele sahip olduğunu gösteriyor ve 2015’te de gösterdi.

Off – road yarışlarına beklenenin çok üstünde, o kadar yoğun bir talep olmuştu ki Bozkurt üç gün boyunca civar kentlerden ekmek ve et takviyesi aldı. Kriz anlarında bile katılımcılarına sıkıntı yaşatmayarak büyük bir organizasyonu başarılı bir şekilde bitirdi.

BOZKURT ULUSAL YARIŞLARA HAZIR

2015 yılında gerçekleştirilen off-road etkinliğine yoğun ilgi vardı.

2015 yılında gerçekleştirilen off-etkinliğine yoğun ilgi vardı.

Off – Road Kulübü Genel Sekreteri Cafer Sarıaltın yarışlar sonunda yağtığı açıklamada organizasyonun başarısı ile Bozkurt’un ulusal yarışlara hazır olduğunu belirtti. Türkiye’nin çok farklı bölgelerinde yarışlar düzenlediklerini ifade eden Sarıaltın, “Bu kadar seyircisi olan başka bir yarış görmedim. Bozkurt’un güzel halkı etkinliğin tam bir karnavala dönüşmesini sağladı. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz etaplar içinde en iyi etap Bozkurt etabı oldu. Yarış tencere etabı şeklindeki alanda gerçekleşti. Kimse yarış alanına girmedi ve doğası ile hiç bir güvenlik sorunu yaşamadık” dedi.

ÇELİK OFF – ROADI BOZKURTA GETİRDİ

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik herkesin Bozkurt’ta bulunan doğal pistten faydalanması için bu yarışları geleneksel hale getireceklerini dile getirdi. Bozkurt’un ilk kez off – road yarışlarına ev sahipliği yaptığının altını çizen Başkan Çelik, “İlçemizin adı hem ülkemiz hem de yurt dışında bu etkinlik sayesinde duyuldu. Bu yarışın kusursuz geçmesi için her türlü desteği vererek tüm imkanlarımızı seferber ettik. Beni en çok mutlu eden gelimelerden biri de hanımların yarışlara gösterdikleri ilgi oldu. Yarışmacılarımızı ve yarışmayı izlemeye gelen tüm konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayarak güzel bir gün ve zaman geçirttiğimize inanıyorum” dedi.

Bozkurt off-road pisti

Bozkurt off-road pisti

GELENEKSELLEŞMESİ PLANLANMAKTA

Ses getiren off – road yarışlarının gerçekleştirildiği pistin, iş makinesi değmeden tamamen doğal olması, federasyonun ve sporcuların ilgisini en çok çeken nokta oldu .Organizasyonun çok yüksek memnuniyet ve başarı ile tamamlanmasıyla, bu sporun Bozkurt’ta hayata geçmesi, gerek festivaller gerekse de Türkiye kupası etaplarının düzenlenmesi planlanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.