enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5456
EURO
34,9021
ALTIN
2.426,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk Çardak ve Bozkurt’ta İncelemelerde Bulundu

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk Çardak ve Bozkurt’ta İncelemelerde Bulundu
A+
A-

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, İlçelerde bulunan sağlık kurumları ziyaretlerine devam ediyor. Bugün ki durağı Çardak ve Bozkurt İlçesi olan Öztürk, Çardak DH, Çardak Aile Sağlığı Merkezi, tadilatı devam eden Çardak 112 Acil Sağlık İstasyonu, Gemiş Beldesi Sağlık Evi, Beylerli Beldesi Sağlık evi, Söğüt Köyü Sağlık Evi, Bozkurt Aile Sağlığı Merkezi ile Bozkurt Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

 Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Aytekin Polat ve Başkan Yardımcısı Dr. Firdevs Akbaş Vayvada ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde önce Çardak DH’de Yönetim ve çalışanlar ile toplantı düzenledi. Toplantıda Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Zühre Alpua tarafından bir sunum yapılarak Çardak ve Bozkurt sağlık hizmetleri hakkında bilgi verildi. Daha sonra Uz. Dr. Zühre Alpua eşliğinde diğer sağlık kurumlarına tek tek ziyaretler gerçekleştirildi. Söğüt Köyü Sağlık Evi ziyareti esnasında Söğüt Köyü Muhtarı Altan Yıldız’ın daveti üzerine evine misafir olan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, köyün sağlık anlamında taleplerini de dinledi.

Öztürk, sağlık personelleriyle yaptığı görüşmelerde 1. basamak sağlık hizmetlerinde koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini vurgulayarak “koruyucu sağlık hizmetlerinde ekip olarak en iyi şekilde hizmet vereceğiz, özellikle tütünle mücadele, obezite ile mücadele ve kanser taramaları öncelikli hedeflerimiz arasında. Bu konularda hedef grubumuzda olan ulaşmadığımız halkımız kalmamalı, bu konularda kendimize iyiyi değil en iyiyi hedef koymalıyız” dedi.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ü de makamında ziyaret eden Öztürk, son olarak “müjdeli haberlerle Çardak’tan döndük. Sn Belediye Başkanımız Söğüte yeni bir sağlık evi yapacak. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin” şeklinde konuştu.

  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.