enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Rektör Bağ’ın İnceleme Ziyaretleri Devam Ediyor

Rektör Bağ’ın İnceleme Ziyaretleri Devam Ediyor
27.02.2018
A+
A-

Geçtiğimiz hafta, inşaatı devam eden Serinhisar MYO  ile  Acıpayam’da kurulacak olan PAÜ Hayvan Islahı ve Genetik Uygulama ve Araştırma Merkezi arazisini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ,  Bozkurt ve Çardak ilçelerinde inceleme ziyaretlerine devam etti.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a Bozkurt ve Çardak ilçeleri ziyaretinde, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Arzu Yaren, Bozkurt MYO Müdürü Doç. Dr. Ferhat Ağırman, Bozkurt MYO öğretim elemanları,  Yapı İşleri Daire Başkanı Hamit Tok, Yapı İşleri Daire Başkanlığı yetkililerinden oluşan heyet eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Rektör Bağ ve beraberindeki heyet ilk olarak Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri,  oda başkanları ve muhtarlarında katıldığı görüşmede yeni kurulacak olan Meslek Yüksekokulu detaylı olarak ele alınırken, Rektör Bağ, “ Bozkurt ilçemize yeni bir yüksekokul kazandıracağız. Ancak öncelikle fiziki şartların sağlanması gerekiyor. Bozkurt Belediyesi ile mutabık kılınan binada gerekli görülen tadilat ve düzenlemelerin yapılıp, üniversiteye devir işlemlerinin tamamlanması ile yüksekokulumuz burada eğitim-öğretime başlayacak.” dedi. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de yapımı devam eden MYO için tüm imkanları seferber edeceklerini belirtti. Heyetlerin, yapım aşamasında olan Bozkurt MYO inşaatında incelemelerde bulunmasından sonra, Bozkurt Kaymakam Vekili Yasin Ardıç makamında ziyaret edildi.

Çardak OSB Meslek Yüksek Okulu

Bozkurt ziyaretinin ardından Çardak ilçesine geçen Rektör Bağ ve beraberindeki heyet, burada Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ile makamında bir araya geldi. Görüşmede açılması planlanan Çardak OSB Meslek Yüksekokulu ve teknik ağırlıklı olması planlanan bölümleri detaylı olarak ele alınırken, Rektör Bağ, eğitim ve barınma için tahsis edilecek olan bina ve tesislerde incelemelerde bulunarak Başkan Öztürk’ten bilgi aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.