enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bozkurt’ta Kadın Dayanışmasına Büyük Destek

Bozkurt’ta Kadın Dayanışmasına Büyük Destek
23.11.2021
A+
A-

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ilçede kadın üretimi ve istihdamıyla ilgili önemli bir müjdeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Bozkurt Kadın Girişim Üretim ve İşletme biriminde önemli bir makinanın kurulduğunu belirten Çelik, “İlçemizde belediye olarak kadınlara yönelik birçok proje ve çalışmayı hayata geçirdik. Önceliklerimiz arasında kadınlarımız yer tutmaya devam ediyor. Onların istihdama katılması ve üretimin içinde yer alması bizim için çok önemli. Bu anlamda kurduğumuz Bozkurt Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifimiz önemli bir dinamizm noktası oldu. Kooperatifimizde kadınlarımız üretiyor, istihdam ediliyor. Kadınlarımız, ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağladıkları gibi aile bütçesine de önemli bir katkı sunmayı başarıyor. Hepsini tebrik ediyorum. Kooperatifimizin üretimine önemli bir katkı sunacak meyve-sebze kurutma makinası  sistemi devreye girdi. Denizli Rotary Kulübü Başkanı Sidar Anıl Özalp ve yönetim kurulu üyelerine, kooperatifimize hediye ettikleri meyve – sebze kurutma ünitesi desteği için sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu makinayla daha hızlı üretip, daha fazla istihdam yaratmamız mümkün olacak” dedi.

Bozkurt Belediyesi olarak yanlarındayız

Bozkurtlu kadınların emekleriyle ve çalışkanlıklarıyla herkese örnek olduğunun altının çizen Başkan Çelik, ‘’Kadınlarımız her gün burada çalışıyor, üretiyor ve hayata atılıyorlar. Bozkurt belediyesi olarak her an onların yanındayız. Kooperatifimizin günden güne büyüyeceğine ve çok başarılı işler yapacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.