enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5610
EURO
34,6876
ALTIN
2.491,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Bozkurt’taki haciz olayı meclise taşındı.. Kılıçdaroğlu ve Çelik’e Ahmet Yıldız’dan cevap geldi

Bozkurt Belediyesi’nde haciz olayı meclise taşındı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında gündeme getirdiği olaya AK Parti Denizli Milletvekili aslen Bozkurt İncelerli Ahmet Yıldız’dan cevap geldi. Yıldız mecliste düzenlediği basın toplantısında;”Belediye Başkanına hem belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem Atatürk istismarı yaptığı için kızgınım. Belediye bu duruma düşmemeliydi. Ödeme durumu yoksa kredi, borç gibi yollar aranabilirdi. Kamudan destek istenebilirdi. Ben bulunduğum her ortamda Atatürk’ü, Atatürk’ün icraatlarını savunan bir insanım. Atatürk karşıtlığı kadar, istismarını da yanlış buluyorum.”dedi.

Bozkurt’taki haciz olayı meclise taşındı.. Kılıçdaroğlu ve Çelik’e Ahmet Yıldız’dan cevap geldi
16.03.2021
A+
A-

Ahmet Yıldız, Denizli’nin Bozkurt Belediyesi’nde yaşanan haciz olayı hakkında açıklamalarda bulundu. Ahmet Yıldız basın toplantısını memleketi Bozkurt ilçesinde yaşanan haciz olayının Atatürk istismarı ve siyasi iftiraların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından grup toplantısında meclise taşınmış olması olduğunu belirtti.

BOZKURT’TAKİ HACİZ OLAYINI ÖZETLEDİ

Konuşmasına olayı özetleyerek başlayan Yıldız,”Bozkurt ilçesi Hamidiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Uygun, 10 yıl önce belediyede çalışırken geçirdiği iş kazası sonucu kolunu kaybediyor. Tedavi gördüğü hastanede yakınlarının tavsiyesiyle bir avukat aracılığı ile belediyeye dava açıyor. Dava 17 Ekim 2019’da kesinleşiyor. Alacaklı Mehmet Uygun belediyenin ödeme güçlüğünü dikkate alarak 3 taksit ödemesini kabul ediyor ve ilk taksit 100 bin TL ödeniyor. Mahkemenin belirlediği tazminat 600 bin TL. Aradan geçe 15 ayda hiçbir ödeme yapılmaması üzerine 8 Mart 2021 tarihinde belediye haciz uygulanıyor.”dedi.

ATATÜRK İSTİSMARI YAPILDI

Atatürk resminin haczi iddiasına Yıldız;”Avukat ve Mehmet Uygun’un söylediğine göre; hangi eşyaların haciz edileceği soruna, makam aracı, koltuklar ve maddi değeri olan tablolar diye bir cevap veriliyor. Bunun üzerine Atatürk resmi gündeme geliyor ancak haciz edilmiyor. Bunun üzerine aynı gün Belediye Başkanı Birsen Çelik bir paylaşım yaparak, orada Atatürk istismarı yaptı. Muhattaplarına ve siyasi rakiplerine iftira içeren beyanlarda bulundu. Bu paylaşım yapılan kadar ne benim, ne Bozkurt ilçe teşkilatımızın, ne il başkanlığımızın bu davadan, alacaktan ve hacizden haberimiz olmadı. Biz iyi niyetle olayın kapanması için kısa paylaşımlar yaptık. Ben olayın üzücü olduğunu, olmasaydı daha iyi olacağını daha üzücü olanın siyasi amaçlı Atatürk istismarı olduğunu söyledim.”ifadelerini kullandı.

BAŞKANA KIZGINIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mecliste konuyu gündeme getirmesini değerlendiren Yıldız,”Son anda bir AK Partili avukatın ortaya çıkarak anlaşmayı bozduğunu, haczi gerçekleştirdiğini söyledi. Halbuki bu avukat 10 yıldır davayı takip eden avukat. Ben ilçemin bu tür istismar ve kısır tartışmalarla anılmasını istemiyorum. Belediye Başkanına hem belediyeyi bu duruma düşürdüğü, hem Atatürk istismarı yaptığı için kızgınım. Belediye bu duruma düşmemeliydi. Ödeme durumu yoksa kredi, borç gibi yollar aranabilirdi. Kamudan destek istenebilirdi. Ben bulunduğum her ortamda Atatürk’ü, Atatürk’ün icraatlarını savunan bir insanım. Atatürk karşıtlığı kadar, istismarını da yanlış buluyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.