enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5591
EURO
34,8861
ALTIN
2.428,95
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Buldan’da Sanat Var Festivali Denizli’ye renk kattı!

30 Eylül-2 Ekim 2022 tarihleri arasında Denizli ve Buldan Soroptimist kulüpler tarafından düzenlenen Buldan’da Sanat var Uluslararası Kadın Sanatçılar Festivali ile, Buldan’da renkli günler yaşandı.

Buldan’da Sanat Var Festivali Denizli’ye renk kattı!
A+
A-

Denizli ve Buldan Soroptimist Kulüpleri tarafından düzenlenen Buldan’da Sanat var Uluslararası Kadın Sanatçılar Festivali kente renk kattı. 30 Eylül – 2 Ekim 2022 tarihlerinde Buldan’da gerçekleştirilen festival, Denizli’nin farklı noktalarına gezilerle de devam etti.

Bir çok kurumun destek sağladığı etkinlik, Buldan’da yapılan kortej yürüyüleri, bilgilendirme etkinleri, geziler, el emeği ürünlerin satışı, çocuklar için özel etkinliklerle renklendi.

KADIN BAŞKANLAR YALNIZ BIRAKMADI

Denizli protokolünden bir çok isim de Buldan’ı bu vesile ile ziyaret etme imkanı buldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, DTO Başkan yardımcısı Melek Sözkesen, İzmir Köy Koop başkanı Neptün Soyer’de etkinlikte boy gösterdi.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ETKİNLİKLER YER ALDI

Atölye çalışmaları da festivalin en çok ilgi gören etkinliklerinden oldu. Özge Kılıçarslan, Demet Özdamar gibi önemli isimler Sürdürebilir Tarım ve Permakültür, Eko-Turizmde yeni destinasyonlar üzerine bilgiler veren atölye etkinlikleri gerçekleştirdi. Ayrıca ebru, keçe, cam, kumaş baskı, giyim tasarım, seramik sanatları için atölye çalışmaları da festival programında yer alan etkinlikler olarak öne çıktı.

COŞKU ŞEHRİN FARKLI NOKTALARINA TAŞTI

Defile, şiir ve müzik dinletilerinin de ilgi gördüğü festivalin coşkusu, Hierapolis ve Tripolis gibi antik kentlere düzenlenen gezilerle de şehrin farklı noktalarına taşındı. Renkli festival dün programın tamamlanması ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.