enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5569
EURO
35,0018
ALTIN
2.428,25
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı 29 Kasım 2022’de #PaylaşmaGünü’nü Kutluyor!

Bu yıl Türkiye’de üçüncü kez düzenlenen #PaylaşmaGünü’nde, Buldan Vakfı, #HayalleriPaylaşıyoruz kampanyası ile bağışçılığı kutlayacak.

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı 29 Kasım 2022’de #PaylaşmaGünü’nü Kutluyor!
28.11.2022
A+
A-

#PaylaşmaGünü, hayırseverliği teşvik etmek ve dünya çapında cömertliği kutlamak için bireylerin, toplulukların ve kuruluşların ortak gücünü kullanan küresel bir bağışçılık günüdür. Uluslararası bir kampanya olan #GivingTuesday’in Türkiye uygulaması olan ve üçüncü kez 29 Kasım 2022 Salı günü düzenlenecek #PaylaşmaGünü’nün tüm birey ve kurumlara birlikte çalışmaları ve bağış yapmaları için ilham vermesi amaçlanıyor.

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı, #PaylaşmaGünü ’nde #HayalleriPaylaşıyoruz kampanyası ile kadınların yaşadığı sorunlara çözüm için eğitimin önemini vurguluyor!

Tüm Dünyada kadınların önündeki en önemli engelin, her ülkede bu konuda yerleşmiş olumsuz örf ve adetler olduğu ileri sürülmektedir. Kadınların eşit söz sahibi olabilmelerinin yolu ise eğitimden geçmektedir.

İşte bu nedenle, Buldan Vakfı, eğitim yoluyla kadınları güçlendirmek için çalışmakta ve kadınların toplumsal yaşamın her alanında yaşadıkları temel sorunların çözümü için eğitimin önemine inanmaktadır. Vakıf bu amaçla, kurulduğu günden beri kadınların toplumsal yaşamda hak ettikleri rol ve statüye sahip olabilmeleri için, farkındalık yaratmaya çalışmakta, üniversite öğrencisi genç kızlara #kızımızokuyacak projesi kapsamında eğitim bursu vermek için fon sağlamaktadır.

Buldan Vakfı; tüm kurum ve kuruluşları bu özel günü kutlamak, ülkemizde zaten var olan dayanışma kültürünü hep birlikte bir kez daha hatırlamak için 29 Kasım da #PaylaşmaGünü’ nü kutlamaya davet ediyor.

Kadın – Erkek eşitliğinin sağlanması için en etkili gücün eğitim olduğuna inanan bir vakıf olarak biz; Kendi ayakları üstünde durmak ve sadece kendileri olmak isteyen genç kızların bu hayallerini gerçekleştirmeleri konusunda onlara destek olmak amacıyla #kızımızokuyacak projesini yürütüyor, hayalleri yaşadıkları hayata sığmayan gençlerin hayal ettiklerine kavuşabilmeleri için onların hayallerini paylaşmaya çalışıyoruz

Buldan Vakfı, Yönetim ve Danışma Kurulu, Gönüllüleri ve Öğrencileri olarak, sizleri #PaylaşmaGünü ‘nde, vaktinizi bizimle paylaşmanızı, bu özel günün bir parçası olmanızı istiyoruz. Bunun için sosyal medya üzerinden paylaşımlarımızı paylaşabilir, çevrenizdekilere Dünya nüfusunun yarısını oluşturan kadın ve kız çocuklarının eğitiminin, sürdürülebilir bir gelecek için ne kadar önemli olduğunu anlatarak, 286 yıl süreceği söylenen Kadın-Erkek eşitliği için farkındalık yaratılmasına katkıda bulunabilirsiniz. Unutmayın; bugünün hayali yarının gerçeği.

Buldan Vakfı #PaylaşmaGünü kampanyasına destek vermek için, https://linktr.ee/Buldan.Vakfi adresinden sosyal medya paylaşımlarımıza ulaşabilirsiniz.

#PaylaşmaGünü hareketi hakkında daha detaylı bilgi için #PaylaşmaGünü web sitesini (www.paylasmagunu.org), Facebook sayfasını (https://www.facebook.com/PaylasmaGunu) ziyaret edebilir veya Twitter’da @PaylasmaGunu hesabını ve #PaylaşmaGünü hashtag’ini takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.