enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay
01.06.2017
A+
A-
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay Kimdir?

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay 1964 yılında Buldan’ın Sarımahmutlu Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu bu köyde tamamlayan Gülbay, ortaokul ve lise eğitimini Gönen Öğretmen Lisesi’nde yatılı olarak tamamladı.

Lise eğitiminin ardından 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne girdi. Yüksek öğrenimini 1986 yılında tamamlayan Gülbay, iş hayatına Devlet İstatistik Enstitüsü’nde başladı.

Türkiye Halk Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde Mali Tahlil ve İstihbarat Uzman yardımcısı olarak bir süre görev yaptı. Daha sonra Türkiye Emlak Bankası Teftiş Kurulunda ve T.C. Ziraat Bankası Teftiş Kurulunda Müfettişlik yaptı. Fethiye, Buldan, Eşme Buharkent ve Babadağ İlçelerindeki T.C.Ziraat Bankası Şubelerinde  Müdür olarak hizmet verdi.

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Tüketiciyi Koruma Derneği, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Devlet Denetim Elemanları Derneği Üyelikleri ve Türkiye Emlak Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfının seçilmiş denetçiliği olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışmalar yürüttü.

Evli ve 1 Çocuk babası olan Mustafa Gülbay, 30 Mart 2014 yerel seçimlerini kazanarak Buldan Belediye Başkanlığı görevine başladı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.