enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

Buldan’ın Yol Sorunu Çözülüyor

Buldan’ın Yol Sorunu Çözülüyor
14.08.2017
A+
A-

Bazı kazaların yaşandığı, siyasilerin polemik konusu olan ve sürücülerin çok büyük tepkilerine sebep olan Acısu – Alanyazı Meydanı arasında  asfalt çalışmalarına başlandı.

 

İhaleyi alan firma tarafından başlatılan çalışmalar nedeniyle Acısu-Akçeşme arasındaki bölünmüş yolun bir tarafı kapatılarak, trafik yan taraftan gidiş-geliş olarak veriliyor.

Çalışmalar çerçevesinde yoldaki eski asfalt kazındıktan sonra tesviye çalışmaları yapılacak. En son olarak da sıcak asfalt atılacak.

Trafiğin yolun tek tarafından verilmesi, gidiş  geliş olarak kullanılan yolun hem dar olması, hem de sıcaklar nedeniyle eriyen asfaltın araçların tekerlerine yapışması sürücülere bazı sıkıntılar yaşatırken, vatandaşlar süratli ve dikkatsiz giden araçlar nedeniyle her an bir kaza olması ihtimal dahilinde olan yolun tamamen kapatılması, trafiğin Meyale girişi – Mezarlık üzerinden verilmesini istiyor. Ağustos ayı sonuna kadar bitmesi beklenen çalışmalar sebebiyle herhangi bir kaza riskine karşı, bir süre sıkıntı çekilmesinin büyük sorun olmayacağı ifade ediliyor.

Kaynak: buldandayasam.net

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.